INSIDER

Teljesen összetört, rokonok vigyáznak a leállósávban elgázolt Rajmond édesanyjára

Sokkot kapott a 28 éves fiatalember családja. Rajmond kedd este a munkáját végezte autómentőként, amikor egy szabálytalanul, a leállósávban előző Porsche halálra gázolta.
  • Szerző: Ripost

Érthetetlen és értelmetlen tragédia történt az M1-es autópályán kedd este: a 28 éves Rajmondot munkája, autómentés közben gázolta halálra egy szabálytalanul előző, magyar rendszámú autót vezető 36 éves német állampolgár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatalember családja teljesen összeomlott a hír hallatán. Lapunk elérte telefonon az édesanyát, akire szerda délelőtt a rokonok vigyáztak, az asszony még sokkos állapotban volt a történtektől.

„Akinek sok pénze van, azt képzeli, hogy bármit megtehet, annyival megy, amennyivel akar, más élete nem érdekli! Inkább engem vett volna el az élet, én ezt a szenvedést most nem bírom! A fiam előtt volt még az élet, a világ legjobb gyereke volt, soha senkit nem bántott – mondta az édesanya, Emőke lapunknak.

Mint az egy ilyen felfoghatatlan tragédia után megesik, most az ő fejét is a bosszú és önbíráskodás tölti ki. Az biztos: szemébe akar majd nézni annak, aki elvette fia életét.

A Porsche vezetője és két utasa kórházban van, az ő állapotukról egyelőre semmit sem tudni, a fotók láttán a szalagkorlátnak ütközött a becsapódás után autójuk, súlyosabban is sérülhettek a hátul ülők.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?