INSIDER

„Imádlak, szerelmem!„ – szívfacsaró részletek derültek ki a 3 félárván maradt gyermek anyukájának tragédiájáról

Az özvegy már szervezi a temetést. Szívében hatalmas a fájdalom, ami egyhamar valószínűleg nem is fog enyhülni.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű tragédia érte a nagytarcsai családot, miután az apa, Gábor és az anya, Erika is elkapta a koronavírust. Gábor ugyan meggyógyult, és kislányukat is világra segítették az orvosok császármetszéssel, ám az anyuka szervezete végül feladta a harcot. Az édesapának most gyűjtést szerveztek, hogy a kiadásait állni tudja a 3 pici gyermek mellett, illetve a temetés költségeinek fedezéséhez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Saját maga hívta ki a mentőt

Úgy tudni, a fiatal anyuka saját magának hívott segítséget és tárcsázta a 112-t. A kórházba kerülése után még tudtak néhány napig beszélni férjével, ám utána súlyosbodott az állapota. Ezután derült ki, hogy az apuka is elkapta a vírust, viszont ő csak kis időre került kórházba.

Lélegeztetőgépre kerülése után az asszonyt a városmajori szívklinikán is próbálták megmenteni, hiába.

A gyerekek még nem teljesen értik

Információink szerint az apuka otthon van félárván maradt gyermekeivel, ám oviba még nem viszi őket. Úgy tudjuk, a gyerekek még mindig rácsodálkoznak, mikor Gábor megy értük, és nem az édesanyjuk.

Szervezik a temetést

Erika hamvasztás utáni búcsúztatóját május 5-én délelőtt fogják megtartani. Végső nyughelye egy urnasír lesz, ezért Gábor mindenkit arra kért, koszorú helyett inkább virággal készüljön. A temetés polgári szertartás lesz, a búcsúbeszéd után szeretnének lehetőséget biztosítani arra, hogy akinek van hozzá ereje, pár mondattal el tudjon búcsúzni az elhunyttól. Mindezt a járványhelyzetre való tekintettel megfelelő távolságtartással kérik.

„Szeretnénk online is közvetíteni a temetést, hogy a határon túli rokonok, barátok virtuálisan el tudják őt kísérni ezen az utolsó útján. Imádlak, szerelmem!„ – fogalmazott a gyászoló férj.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?