Létrehozva: 2021.04.09.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Legalább egy tucat rendőrautó üldözött egy körözött bűnözőt Budapesten. A rendőrök igazoltatni akarták, de a férfi nem állt meg, autójával elmenekült. Három kilométeren keresztül üldözték a rendőrök, amikor egy padkának csapódott. Egy áruház közelében fogták el, hatalmas volt a pánik, a vásárlók az üzletbe menekültek. A 44 éves ámokfutót sikkasztás miatt körözték, nem volt jogosítványa és részeg is volt.

Szörnyethaltak ketten Biatorbágynál, miután autójukkal egy kamionnal ütköztek. A kocsiból szinte semmi nem maradt. Beszorult a kamion alá, a tűzoltók emelték ki a roncsot. Az autóban ülőknek esélyük sem volt, hogy túléljék a balesetet. Csopaknál egy előzés közben történt baleset, egy autós fának csapódott. Információink szerint a sofőrnek amputálni kell a lábát.

Négy nőt támadott meg és tépte le a nyakukból a láncot egy 22 éves férfi Budapesten. Az egyik esetet rögzítette egy térfigyelő kamera is. Egy házaspár nyilatkozott a Tényeknek, őket is az utcán támadta meg a rabló. A többszörösen büntetett férfit elfogták a rendőrök.

Részegen, az üvegajtót betörve jutott be az orosházi templomba egy férfi. Az oltár előtt gyertyákat gyújtott, imádkozott, sőt az összetört üvegcserepeket is összetakarította maga után. A sekrestyés talált rá a részeg férfire, azt mondta, mindenképpen imádkozni akart. Most emeltek vádat ellene.

Tíz méter mély szakadékba zuhant egy 20 év körüli nő Pécsett, mert valószínűleg rosszul lépett. A bajba jutott nőt egy kutyasétáltató találta meg már sötétben, ő riasztotta a tűzoltókat, akik egy speciális hordágyra erősítették a sérültet és felhúzták a szakadékból. Súlyos állapotban vitték kórházba. Úgy tudjuk, a baleset helyszínén ugyan kiépített túraút van, de ott éppen hiányzott a korlát, ahol a nő lezuhant.

Fennakadt a kerítésen a biciklijével egy betörő Berettyóújfaluban. A pancser tolvaj egy kerékpárt akart úgy ellopni, hogy átemeli a kerítésen, ráadásul azért tört be épp abba a házba, mert úgy tudta, mindenki COVID-os és emiatt kórházban van. A csörömpölést végül a család kutyája hallotta meg és riasztotta a gazdát. A tolvaj ekkor akart elmenekülni, de a rendőrök egy órán belül elfogták. Azt mondta, ő csak haza akart tekerni.

Légpuskával tarkón lőttek egy két hónapos kölyökkutyát Tiszapüspökiben. A foxi gazdája a brutális kínzást végignézte, de az egész családot megrázta az eset, az anya azt mondja: még a 19 éves gyereke is sírt a kutyáért. Az állat szerencsére már jobban van, sérülései viszont nyomot hagytak. A légpisztolyt használó férfit a rendőrség elfogta, állatkínzással gyanúsítják.

A VÉTLEN SOFŐR HALT MEG A BALESETBEN

A vétlen sofőr halt szörnyet egy brutális balesetben Szentgálnál, Veszprém megyében. Két autó ütközött frontálisan, a hibázó sofőr egy kanyarban tért át a szemben lévő sávba, ekkor csapódott a másik kocsinak. A 40 éves férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. Az autók akkora sebességgel ütköztek, hogy a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak.

EGY ÉVE VERTÉK ÖSSZE, MOST IS MŰTIK

Több, mint egy évvel a brutális támadás után ismét meg kellett műteni Orosz Bernadett arcát. A nőt volt katona párja brutálisan megverte egy osztálytalálkozón. A többgyermekes anya most azt mondta, ismét átélte a borzalmakat, mivel megint véres és bedagadt arccal kellett tükörbe néznie. Messze még a gyógyulása, ráadásul hamarosan a kegyetlen férfival is találkozni fog a bíróságon.

ORVOS LETT A BUSZTRAGÉDIA TÚLÉLŐJE

Orvos lett a deutschlandsbergi brutális buszbaleset egyik túlélőjéből. Szinte napra pontosan 22 éve történt a baleset, a férfinak akkor megsérült az agya, az apja szerint csoda, hogy túlélte és felépült. Kőszegi diákok mentek síelni, de a busz fékje meghibásodott és 15 métert zuhantak. 18-an haltak meg, 27-en pedig súlyosan megsérültek. A túlélők azt mondják, soha nem felejtik el a borzalmakat.

Húga miatt ölhetett a Telepy utcai gyilkossággal gyanúsított budapesti férfi. Úgy tudjuk, hogy azért ment át barátjával a családhoz, hogy a későbbi áldozat öccsét számonkérje a húga miatt. A vita viszont elfajult, ekkor a későbbi áldozat egy gumilövedékes fegyverrel homlokon lőtte a dühös férfit, aki ezután halálra késelte őt a lépcsőházukban. A környéken még most is rengeteg a rendőr, lincshangulat uralkodik az utcában.

Álmában akart kivégezni egy családfőt annak fiával együtt egy tótkomlósi férfi Apátfalván. A helyiek szerint azért, mert a férfi korábban fejbe vágta egy baltával. A férfi tegnap este kivárta, mire mindenki elaludt, majd egy késsel visszament a házhoz, ahol az apát összeszurkálta, a fiát viszont nem tudta megsebesíteni. Végül a családfő sógora kelt fel a zajra. A férfi ekkor elmenekült, de a rendőrök elfogták.

Rosszul előzte meg a teherautót, ezért halt meg egy férfi egy brutális balesetben Kópháza közelében. A férfi azt hitte, sikerül megelőznie a teherautót, de már nem tudott visszatérni a sávjába, ekkor jött szemből a másik autó. Az ütközés után a vétlen autóban ülő nőt súlyos gerincsérüléssel vitték kórházba.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döntött a romániai magyar botránybíróról az UEFA

origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

life.hu

Napi horoszkóp 2024. április 25.: hagyd, hogy a hatodik érzéked vezessen!

vg.hu

Az Equilortól igazolt új vezetőt az MBH Bank

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Rendkívüli esemény kezdődik ma Budapesten, Orbán Viktor is felszólal

INSIDER

Megható: Közterület fogja viselni a 21 éves elhunyt hős rendőr nevét

INSIDER

Megdöbbentő: fiatalok karamboloztak Salgótarjánban, itt állt meg az autójuk – Fotók

INSIDER

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással