INSIDER

Egy férfi durván beleállt a mentőkbe, ez lett a vége

Tojás helyett mást hozott a nyuszi.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő dolog történt a fővárosi mentősökkel a húsvéti ünnepek alatt, miután ebédet vásároltak egy Szentendrei úti büfénél. Egy budapesti férfi feljelentette őket az Országos Mentőszolgálatnál, azt sérelmezve, hogy a mentőegység egyik tagja ebédet vásárolt, ahelyett, hogy szolgálatát teljesítette volna. A felháborodott panaszos bizonyítékként egy fotót is készített a történtekről, amin a mentőegység egyik tagja épp elvitelre kér egy hamburgert – olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-posztjában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy budapesti férfi durván beleállt Húsvátkor a mentősökbe

A bedühödött férfi paparazziként rögzítette a vásárlást Fotó: Országos Mentőszolgálat

Hiába a feljelentés, nem volt igaza

A beérkezett panaszt az OM kivizsigálta, és a posztból kiderül: „az életmentők természetesen nem ellátás alatt vagy helyett, hanem kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg egy pillanatra, ami nem veszélyeztette az egység riaszthatóságát vagy befolyásolta a “bevonulás” útvonalát” Hozzáteszik, a panasz ellenére nem hosszú percekig tartott a vásárlás, hanem mindössze 1 perc 51 másodpercig.

A vizsgálat ráadásul azt is feltárta, hogy bajtársaink ugyan megvásárolták a kifogásolt hamburgert, állomáshelyükhöz érve azonban riasztást kaptak, így elfogyasztani csak jóval később tudták ebédjüket. A panaszra végül az Országos Mentőszolgálat főigazgatója maga reagált.

Válaszában azt írja, megértést kért a frontvonalban küzdő mentődolgozók irányába, akik áldozatos munkájára a jelenlegi hatalmas terhelés mellett is számíthat a lakosság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?