INSIDER

Túltolják a multik a Black Friday-t

Folytatódik az összevisszaság a karácsony előtti nagy leértékelés időpontja körül.
  • Szerző: Ripost

Elsőre bonyolultnak tűnhet a Black Friday hivatalos időpont-meghatározása, de valójában nem az. Az Amerikából eredő, brutális leértékelésekről szóló vásárlási őrület hivatalos időpontja a november negyedik csütörtökét követő péntek, azaz idén november 29-e, addig egy sor multi többször is ledobja a Black Friday bombát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A Euronics idén először november 12. és 18. között hirdetett Black Friday hetet, majd november 15-ére külön kiemelt Black Friday napot, amit a héten megfejeltek egy Black Friday Újratöltve akcióval… A Media Markt rögtön kéthetes Black Friday-t hirdetett november 12. és 24. között, s előbb november 15-ére, majd mára időzítettek egy-egy Felejthetetlen Black Friday-t. Sőt, az Extreme Digital is dupláz: múlt hét péntek után november 22. és 24. között újra nekifut a Fekete Pénteknek.

Fotó: Pixabay

S hogy mi a helyzet a többiekkel? Az Auchan november 21. és 24. között Black Friday visszaszámlálást hirdet, amit feltehetően november 29-e környékén majd egy újabb Fekete Péntek akció követ. Az Interspar szintén csütörtöktől vasárnapig Black Weekenddel rukkolt elő, az eMAG pedig a mai napot lőtte be a nagy leértékelésekre.

Fotó: Pixabay

Mindezek után nem lepődnénk meg, ha az újrázók Black Friday 3.0, Black Friday karácsony vagy Best of Black Friday fantázianevekkel folytatnák a vásárlók által lassan teljesen követhetetlen akcióikat.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?