INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

„ÉLJE ÁT AZT A BÍRÓNŐ, AMIT ÉN ÁTÉLEK”

„Nem kívánok a bírónőnek, csak annyit, hogyha anya, van gyereke, akkor élje át azt, amit én átélek.” – ezt mondta a Borsodnádasdon megölt lány édesanyja a Tényeknek, miután kiengedték a zártosztályról. Azért került pszichiátriára, mert lánya gyilkosa elsőfokon négy év börtönt kapott – az anya már a tárgyaláson összeomlott. A nő arról is beszélt, hogy annak idején még bocsánatot is kért a fiútól, miután Csenge eltűnt. Felkavaró riport következik.

A teljes riportot ITT lehet megtekinteni!

 

NEM ÉRDEKLI ŐKET, EZÉRT MENNEK PIACRA

Döbbenetes indokkal sétálnak az idősek az utcákon vagy vásárolnak a piacokon, miközben arra kérték őket, hogy maradjanak otthon. Van, aki szerint muszáj elindulni, mert ennivalót kell venni, míg mások azt mondják, ha elkapja a vírust, akkor úgyis elkapja, nem érdekli. Rengetegen szólaltak már fel az idősek védelmében, rájuk ugyanis a legveszélyesebb a koronavírus. A tíz magyar halott közül többen is idősek voltak.

A teljes riportot ITT lehet megtekinteni!

 

LESZ ELÉG SONKA HÚSVÉTRA, DE DRÁGUL

Bőven lesz füstölt áru, így például sonka húsvétra, az árusok már felkészülten várják a vásárlókat, azonban a hús ára drágább lesz, mint az előző évben. A hentesek remélik, hogy ennek ellenére lesznek vásárlóik, ugyanis a koronavírus miatt most is nehezen megy az eladás. De a zöldségek ára is robbanásszerűen megugrott az elmúlt időszakban, szakemberek szerint viszont rövidesen újból a régi, jóval olcsóbb árakkal találkozhatnak majd a vevők.

A teljes riportot ITT lehet megtekinteni!

 

KESZTYŰBEN VIGYÁZNAK AZ ÁLLATOKRA IS

Bezártak az állatkertek is a koronavírus miatt. Az állatokat viszont ugyanúgy el kell látni, ezért az ott dolgozók továbbra is bejárnak. A Nyíregyházi Állatparkban most úgy oldották meg a munkát, hogy a dolgozókat megfelezték. Az egyik társaság szigorúan otthon van, a másik pedig ezalatt az állatokat gondozza, aztán pedig cserélnek majd.

A teljes riportot ITT lehet megtekinteni!

 

És ezeket olvastad már?