INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

NINCS KIVÉTEL, BÁRKI ELKAPHATJA

525-re nőtt a fertőzöttek és 20-ra a koronavírus áldozatainak száma Magyarországon. A tisztifőorvos szerint azonban a helyzet biztató, a fertőzés terjedése egyelőre nem ugrásszerű. Azonban bárki elkaphatja a vírust, mára követhetetlen, hogy ki kitől kapja el. A vírus az idősebbekre a legveszélyesebb és azokra, akiknek van valamilyen alapbetegségük. A tapasztalat pedig az, hogy súlyos állapotban a betegséget nehéz visszafordítani.

 

DOHÁNYBOLTOT RABOLT A HALÁLRAÍTÉLT

Beismerte, hogy arcon lőtte Szombathelyen a trafikost az a férfi, aki az utolsó halálraítélt volt Magyarországon. A férfi még 1988-ban kegyetlenül meggyilkolt egy kislányt. Akkor kötél általi halálra ítélték, végül mégis csak életfogytiglant kapott, 20 évvel később szabadult. Azonban szabadulása után újabb bűncselekményt követett el, amit – úgy tudjuk – végül a gyanúsított kihallgatása során bevallott. Most emeltek vádat ellene.

 

HATÓSÁGI KARANTÉNBAN KANDÁSZ ANDI

Hatósági karanténba került Kandász Andrea és családja. A műsorvezető lányával és férjével utazott Balira, ám a hosszú hazaút után a budapesti reptéren már várták őket, ugyanis mindenki, aki a repülőn ült, hatóságilag elrendelt karanténba került. A reptérről azonnal haza kellett menniük, azóta otthon vannak, az ételt pedig egy ismerősük viszi nekik, a kapu előtt hagyva azt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?