INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

TÖMEGBALESET: ÖTEN HALTAK MEG

Öten meghaltak, négyen pedig életveszélyesen megsérültek Balatonkenesénél, amikor egy kisbusz összeütközött egy teherautóval. A munkásokat szállító kisbusz egy kamiont akart megelőzni, azonban szemből jött egy teherautó, már nem tudták elkerülni a balesetet, egy ember kirepült a roncsból. A teherautó sofőrje azt mondta, a kisbusz is próbált fékezni, de nem tudott visszahúzódni a sávjába. Úgy tudjuk, a tragédia miatt kisgyerekek maradtak árván.

Nézd meg a teljes riportot!

NŐ KÉSELTE HALÁLRA A HAJLÉKTALANT

Halálra késeltek egy hajléktalan férfit egy angyalföldi raktárépületben. A rendőrök a gyilkossággal egy 36 éves nőt gyanúsítanak, akit őrizetbe is vettek. Két héttel ezelőtt már kigyulladt a gyilkosság helyszíne, akkor heten sérültek meg. Úgy tudjuk, a tűznek és késelésnek köze van egymáshoz. Vizsgálják, hogy már korábban meg akarták-e ölni a 29 éves férfit.

Nézd meg a teljes riportot!

BUDAPESTEN IS NYITNAK A BELSŐ TEREK

Fertőtlenítőszerrel tisztítják az asztalokat, közben mérik a másfél méteres távolságot az éttermek, cukrászdák belső részein Budapesten. Péntektől ugyanis már bent is fogadhatják a vendégeket, de a megfelelő biztonsági óvintézkedéseket mindenkinek be kell tartani. A szabadtéri rendezvények is látogathatók lesznek.

Nézd meg a teljes riportot!

 

És ezeket olvastad már?