INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

MEGKÉSELTE VOLT BARÁTNŐJÉT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Perceken múlt, hogy nem vérzett el és halt bele a késelésbe egy kétgyermekes édesanya. A 28 éves bátonyterenyei nőt a volt barátja szurkálta majdnem halálra. Az áldozat barátnője azt mondta, a férfi már többször is bántalmazta, a rendőrségen is feljelentette. Legutóbbi támadása után a nőnek sikerült kilakoltatnia a férfit, de ő azóta is zaklatta. A késelés után a férfi elmenekült, de a rendőrök elfogták.

HARANGSZÓVAL EMLÉKEZTEK A TRAGÉDIÁRA

Harangszóval, virágkoszorúval, fehér rózsákkal emlékeztek az egy évvel ezelőtt történt hajótragédia áldozataira a Dunánál. A Hableány fedélzetén 35 ember utazott, heten élték túl a balesetet. A megemlékezésen, a Margit híd pesti hídfőjénél három hajó V alakzatba állt össze. Az egyik hajó fedélzetén az áldozatokért 28 gyertya égett, egy embert azonban még mindig keresnek.

KINYITOTTAK A FÜRDŐK ÉS A SZÁLLODÁK

Újranyitottak a fürdők Hajdúszoboszlón és Bükön is, a rossz idő ellenére pedig már sokan csobbantak a vízbe a pünkösdi hosszú hétvége előtt is. Sok helyen karszalagot kell viselniük a fürdőzőknek, így számolják ugyanis, egyszerre hányan tartózkodnak a vízben. A szállodák is kinyitottak, vannak, akik az utolsó pillanatokban foglalnak. Svédasztal helyett idén menüt kapnak a vendégek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?