INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

NAGYMAMÁJUKKAL MENEKÜLTEK A TŰZBŐL

Két családi ház is lángokban állt Albertirsán szerda délután. Elektromos hiba okozhatta a bajt, ami kis híján tragédiához vezetett. Az egyik házban ugyanis gyerekek is voltak mozgáskorlátozott nagymamájukkal. Az idős asszonynak a gyerekek segítettek kimenekülni.

Nézd meg a teljes riportot!

LETÉPTE A KARJÁT A TÉSZTAGÉP

Pénzbüntetésre ítélte a bíróság azt a két foglalkoztatót, akinek a hibájából egy tésztát gyártó gép letépte egy tiszaújvárosi nő karját. Az ügy öt év után zárult le jogerősen. Közben a balesetet szenvedett asszony elvesztette az otthonát, mert nem tudta fizetni a lakása hitelét. Kártérítési pert is indított a bűnösök ellen.

Nézd meg a teljes riportot!

DRÓNNAL KUKKOLJA A SZOMSZÉDOKAT

Kukkolótól rettegnek a Baranya megyei Pellérden élők. Azt mondják, valaki drónnal figyeli őket. A zümmögő hangot gyakran hallják és van, hogy nem csak a kertjükbe repül be a drón, hanem az ablakukon is benéz. Sokan kaviccsal akarták megdobálni, de olyan is van, aki légpuskával akarta ártalmatlanítani a szerkezetet. Sőt a rendőrségen is bejelentették már az ismeretlen leskelődőt.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGPÖRDÜLT A LEVEGŐBEN A TEHERAUTÓ

Felborult egy katonai teherautó az M35-ös autópályán, nem messze Debrecentől. Úgy tudjuk, defektet kapott és kétszer megpördült, majd az oldalán állt meg. Információnk szerint a konvoj négy járműből állt. A katonák a baleset után próbálták irányítani a forgalmat, de egy figyelmetlen sofőr a kék kisbusszal belehajtott az egyik katonai dzsipbe. A rendőrség információja szerint a balesetben három katona, a kisteherautóban pedig egy ember sérült meg.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?