INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

ÜZENETEKET HAGYOTT A BETÖRŐ

Megtévesztő, helyesírási hibákkal teli üzeneteket hagyott maga után egy kecskeméti betörő azért, hogy félrevezesse a rendőröket. Két hónap alatt nyolcszor tört be, volt olyan söröző, ahová négyszer ment vissza, innen például alkoholt, pénzt, jégtartó vödröt is elvitt. A férfi két réteg ruhát, maszkot és cérnakesztyűt viselt. Az egyik lopásnál még egy pálinkásüveget is felvett, amin más ujjlenyomata volt.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGERŐSZAKOLTA A LÁTÁSSÉRÜLT NŐT

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett és úgy tudjuk, meg is vakult az a látássérült nő, akire hajnalban, a saját lakásában támadott rá egy férfi Miskolcon. Az ablakon mászott be a nő házába, ahol megverte és információink szerint megerőszakolta, majd kirabolta. A férfi egyelőre mindent tagad.

Nézd meg a teljes riportot!

DOBÓKOCKA DINNYÉT TERMESZT

Nem csak kocka alakú dinnyét, hanem dobókocka dinnyét is termesztett idén egy hódmezővásárhelyi őstermelő. A férfi tavaly kezdett el kísérletezni a kockadinnyével, idén pedig egy új sablonban nevelgette őket: dobókocka formájúak lettek. Az őstermelő szerint bár nagyon jól néznek ki, az ízük nem tökéletes, így eladásra kevés kerül majd.

Nézd meg a teljes riportot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?