INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

BE KELLETT ZÁRKÓZNIUK A TŰZ MIATT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hatalmas tűz Hajdúböszörményben. Több családnak kellett bezárkóznia az otthonába, miután kigyulladt egy épület egy faipari telephelyen a városban. A tűz miatt hatalmas füst lepte el a várost, ezért a katasztrófavédők arra kérték a helyieket, hogy zárják be az ablakokat és az ajtókat. A tűzoltók még adásunk alatt is azon dolgoznak, hogy megfékezzék a lángokat.

FÁNAK CSAPÓDOTT A CSALÁDAPA, MEGHALT

Halálos baleset történt Lepsény és Polgárdi között, egy 40 éves férfi a kocsijával az árokba zuhant és a fának csapódott. A környéken élőket megrendítette a tragédia, nagyon jó embernek ismerték a férfit. Úgy tudjuk, két gyereke volt, a sofőr 2018-ban veszítette el a feleségét. Azt, hogy pontosan mi történt, egyelőre nem lehet tudni, testvére szerint a férfi mindig megfontoltan vezetett.

GYALOGOSOK KÖZÉ CSAPÓDOTT AZ AUTÓ

A járdaszigetre csapódott egy autós Budapesten, az Alkotás utcában, egy másik kocsi fedélzeti kamerája rögzítette az ijesztő balesetet. A drámai felvételen jól látszik, hogy az autó a belső sávból hirtelen a külsőbe vágott, kidöntött egy oszlopot és egy járdaszigeten állt meg. Az ott álló gyalogosok az úttestre menekültek a hatalmas sebességgel közlekedő autó elől.

FÉLELMETES LÁNGOKKAL ÉGETT A BUSZ

Felgyulladt egy menetrend szerinti busz Veszprémben. A hatalmas lángok a villanyvezetékekig értek. Több utas utazott rajta, amikor felcsaptak a lángok. Először a sofőr próbálta megfékezni a tüzet, de ez végül csak a tűzoltóknak sikerült. A tűzeset miatt lezárták az utcát, többen nem tudtak hazamenni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?