INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

ÁTHAJTOTT A MOTOROSON A KAMION

Áthajtott a kamion azon a motoroson, amelyik egy előzés után csapódott annak frontálisan. Szemtanúk szerint a motoros éppen egy kanyarban előzött és későn vette észre a szembe szabályosan közeledő nyergesvontatót, félrerántotta a kormányt. A motor az árokba csapódott, de a motoros a kamion alá sodródott. Nem élte túl a balesetet, azonnal meghalt.

CSALÁDJA TALÁLT RÁ, MEGFULLADT

Gilisztákat keresett a horgászathoz a Bodrogban, de vízbe fulladt egy férfi Olaszliszka közelében. Egy napig keresték, de hiába, nem találták meg a testét a speciális mentők. Egy nappal később a családja kereste csónakkal, ők vették észre a holttestet és hívták a rendőröket, akik kiemelték az élettelen férfit a vízből.

MEGCSÚSZOTT A VIZEN, PADKÁNAK MENT

Száguldozva hajtott pocsolyába egy autós Budapesten. Az autó megcsúszott a vízen, ami megdobta az autót. A sofőr már hiába fékezett, a kocsi ezután átvágódott a szemközti oldalra és egy üzlet ajtajában állt meg. Csak néhány centin múlt, hogy nem ütötte el a gyalogosokat a járdán.

PARLAGFŰ: SZENVEDNEK AZ ALLERGIÁTÓL

Tombol a parlagfűszezon, ez pedig a becslések szerint legalább hárommillió embert érint. Tüsszögés, szem-, száj- és orrviszketés keseríti meg az allergiások életét. A parlagfű szinte az egész országot beteríti, Pécs, Debrecen és Szeged környékén van a legtöbb. A felmérések szerint pedig ez hónapokig így is marad. Pedig a telektulajdonosoknak egész évben kötelező lenne irtani. Aki nem teszi, pénzbírságot kaphat, ami 15 ezer, de akár ötmillió forint is lehet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?