Létrehozva: 2020.09.17.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

VERTE, KÉSELTE, FELGYÚJTOTTA NEJÉT

Azt hitte, az ördög szólt hozzá, ezért torkon szúrta, majd egy sólámpával agyonverte, végül a száját betömte, megkötözte és felgyújtotta nejét egy férfi Tárnokon. A gyilkost elmebetegséggel kezelték, pár órával a tragédia előtt kapott új gyógyszert, ami nem hatott, majd hajnalban kivégezte szerelmét. A bíróság most kényszergyógykezelésre ítélte a férfit. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik!

Továbbra is saját szatyorral járnak bevásárolni a boltokba az emberek, mert nem merik megfogni a bevásárlókosarakat, annyira félnek a koronavírustól. A boltok azonban erre változóan reagálnak. Van, ahol nem engedik, hogy a bevásárláskor saját szatyorba pakoljanak, máshol viszont az aggódó vásárlóknak ezt is hagyják. A legtöbben viszont így is kesztyűben és maszkban járnak a boltokba.

„Megöltem a kislányom!”, – ezzel sétált be a rendőrségre egy 38 éves nő Budapesten. Azt is elmondta, hogy szombaton este végzett gyerekével. Egy napra rá adta fel magát. A rendőrök azonnal a Havanna utcai lakótelepre mentek, a nő lakásában pedig megtalálták a halott gyereket. A kriminológus azt mondta, nagyon ritka az ilyen gyilkosság és szinte biztos benne, hogy az elszigeteltség az oka annak, hogy az anya végzett gyerekével.

Megtalálták Pepsit, azt az egyéves pincser kutyát, aki azután tűnt el, hogy gazdáját meggyilkolták pénteken a 28-as villamoson. A másik társaság először az állat miatt szólt be az áldozatnak, majd végül meg akarták simogatni, de ezt a gazdája nem engedte, ezért leszúrták. A gyanúsítottak letartóztatásáról ma döntöttek. A kutya pedig közel az otthonához, egy óvodánál bujkált.

SZOMSZÉDOK MENTETTÉK MEG A KISLÁNYT

Szomszédok rohantak le egy családi házat az egyik Heves megyei településen. Egy nyolcéves kislány kiabált segítségért. Amikor az ott élők bementek a házba, még nem sejtették, milyen látvány fogadja őket. A szemtanúk szerint a részeg édesapa a gyereken feküdt és erőszakoskodni próbált vele. A helyiek hívták a rendőröket, akik elfogták az apát. A gyerek előbb orvoshoz, majd az édesanyjához került. Megrázó riport következik.

FIGYELMETLEN SOFŐR MIATT HALT MEG

Gyorsan ment és az utat sem figyelte az a sofőr, aki belehajtott egy úton álló autóba a 33-as úton, Debrecennél. Az autó ettől egy kamionnak csapódott és kigyulladt. A benne ülő asszonyt ugyan kimentették, de később a kórházban meghalt. A hibás sofőr most állt bíróság elé.

VILLÁM CSAPOTT A HÁZBA, LEÉGETT

Villám csapott Budapesten egy családi házba. A tető teljesen leégett, a ház lakhatatlanná vált. Az ott élő 87 éves asszony azt mondja, akkora volt a durranás, hogy majdnem kiesett az ágyból, az egyik szomszéd pedig azt hitte, hogy petárdáznak. A tűzoltóknak másnap reggel öt órára sikerült teljesen eloltaniuk a tüzet.

 

ÚJRA A DUNA-PARTI KÖVEKRE ZUHANT EGY FÉRFI

Megint a Duna-parti kövekre zuhant egy férfi Budapesten. Most a Batthyány tér közelében esett le egy külföldi férfi. Az elmúlt nyolc napban ez már a harmadik ilyen eset. Múlt hétvégén a Boráros térnél zuhant egy férfi a kövekre, ő két nappal később meghalt. Augusztus elején pedig két férfi zuhant a Lánchíd pesti oldalán a kövekre. Ott azóta hordókból, szalagokból építettek korlátot.

 

JÁRDÁN KERÜLIK KI A DUGÓT A VÁROSBAN

Unják a várakozást, ezért inkább a járdára hajtanak, így kerüli ki több autós is a dugót. Most a TV2 egyik nézője küldött egy felvételt arról, hogy Budapesten egymás után két sofőr is ugyanezzel a módszerrel előzte meg a dugóban várakozókat.

VILÁGHÍRŰ LETT A MAGYAR KUTYA HŰSÉGE

Halott gazdája mellett feküdt hetekig egy újpesti kutya, Zsazsa. Hűségének híre bejárta a világsajtót is. Százak jelentkeztek már érte, de az állatvédőknek ki kell várniuk a halott asszony családjának döntését, hogy lemondanak-e a kutyáról. Zsazsa most ideiglenes befogadónál van, de ő továbbra is csak arra vár, hogy megpillanthassa gazdáját, aki évekig gondját viselte.

TŰZIJÁTÉKKAL LŐTTÉK A HÁZAT

Majdnem kiégett egy lakás Kiskunhalason. Egy bulizó társaság a rakétákat szándékosan a bérházak felé lőtte, az egyik erkélyen pedig megégett a redőny és a szúnyogháló. Csak a szerencsén múlt, hogy nem csaptak fel a lángok, több lakás is kiéghetett volna. A tulajdonosnak így is 100 ezer forintos kára lett.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lemondta a válogatottságot minden idők egyik legjobb focistája

origo.hu

Döbbenet a Lidlben, fegyveres rendőrök rohantak ki a helyszínre

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

vg.hu

Az orosz-ukrán háború 793. napja – az orosz győzelem kulcsa: Csasziv Jar

origo.hu

Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett - kép

travelo.hu

Nem engedik fel a magyar hegymászót a világ egyik legmagasabb csúcsára

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Összement a tejföl, a túró és a mosogatógép kapszula is kevesebb lett! Mutatjuk a konkrét termékeket

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Menczer Tamás: Minden erőnkkel és eszközünkkel védjük a magyar családokat

INSIDER

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

INSIDER

Folytatódik a felmelegedés vagy újra be kell gyújtani? - Ekkor ér véget a fűtési szezon

INSIDER

Dömötör Csaba: A magyar baloldal előterjesztette és meg is szavazta a Magyarország elleni EP-jelentést