INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

SZEMÜVEG MIATT HALT MEG AZ M5-ÖSÖN

Egy ember meghalt, öt pedig megsérült, amikor öt autó karambolozott az M5-ös autópályán tegnap délután. Az első autó hirtelen fékezett. Az őt követő három kocsi még meg tudott állni, de az utolsóként érkező sofőr nem vette észre a sort és fékezés nélkül beléjük csapódott és összetolta az autókat. Úgy tudjuk, a baleset okozója azt mondta, a szemüvegét törölgette, ezért reagált későn. Akasztó környékén pedig egy defekt okozott tragédiát, itt egy ember meghalt, egyet pedig súlyos állapotban vittek kórházba.

Nézd meg a teljes riportot!

KIVÁGTÁK A KUTYÁK HANGSZÁLAIT

Embertelen körülmények között tartott több mint száz megkínzott kiskutyát egy férfi Karcagon. Kivágta a hangszálaikat, hogy ne tudjanak hangosan ugatni. A kisállatok rendszeresen kiszöktek a házból, elviselhetetlen volt már a bűz az utcában. Egyik szomszéd tett bejelentést. A helyszínre állatmentők, hatósági állatorvos és a rendőrség is kivonult. A megkínzott kutyákat az állatmentők vitték el. A férfit előállították és állatkínzás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Nézd meg a teljes riportot!

KORLÁTOZÁSOK A SZUPERKUPA MIATT

Igazán fontos mérkőzésnek ad otthont a tavaly átadott Budapesti Puskás Aréna. A ma esti Szuperkupa döntőben a BL győztes Bayern München az Európa Ligát sorozatban hatodik alkalommal megnyerő Sevillat fogadja. A koronavírus-járvány miatt ez lesz az első olyan összecsapás, amit az UEFA rendez, és ahol nézők is jelen lehetnek. Körülbelül 18 ezren lesznek a helyszínen.

Nézd meg a teljes riportot!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?