INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

BIKA-DROGOT SZÍVOTT, BELEHALT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megtörten nyilatkozott annak a 22 éves fiúnak az édesapja a Tényeknek, aki hétfő este halt meg Tarnazsadányban. A férfi elmondta, hogy a fia szinte görcsöt kapott, annyira elkezdett remegni a teste. Lezuhant az ágyról is. Hiába hívtak mentőt, már nem tudták megmenteni a fiát. Három gyereke maradt félárván. A Bika nevű drognak rengeteg halálos áldozata lett az elmúlt időszakban, ugyanis könnyű hozzájutni, olcsó, a hatása pedig erősebb, mint a hasonló drogoké.

FALÉCCEL VERTÉK HALÁLRA ISMERŐSÜKET

Faléccel félholtra verte ismerősüket egy hajléktalan pár Szegeden. Valamin összevesztek, ezután a nő és a férfi együtt támadt barátjukra. Miután megverték, a haldokló férfit a Tisza parton hagyták. Később egy arra sétáló talált rá, aki azonnal értesítette a mentőket, később azonban az áldozat a kórházban meghalt. Az elkövetőket most tartóztatták le.

ÓRIÁSI BÉREMELÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN

20 százalékkal megemeli a kormány novembertől az ápolók és az egészségügyi szakdolgozók fizetését azon az 500 ezer forinton kívül, amit még a nyáron biztosítottak számukra. Ezt az EMMI parlamenti államtitkára jelentette be. Rétvári Bence elmondta, hogy az egészségügyi dolgozók béremelésére még egy ilyen válságos időszakban is van keret, és a tervek szerint 2022-ben tovább növelik majd a fizetéseket.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?