Létrehozva: 2020.10.15.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

MEGERŐSZAKOLTA TESTVÉRÉT, MAJD ÖLT

Hozzák vissza a kivégzést, hogy az olyan emberektől, mint én, megszabadítsák a világot – ezt kérte a bíróságtól az a férfi, aki megölt egy családanyát Kőbányán, megerőszakolta féltestvérét és gyermek-pornográf felvételeket tartott számítógépén – a vád szerint. Húgát karácsonykor kényszerítette szexre, öt nappal később pedig egy gyermekét védő anyát kaszabolt halálra. A bíróságon azt mondta, a testvérét nem bántotta, azt viszont sosem bocsátja meg magának, hogy ölt. Megrázó riport következik.

GYEREKEIKET FÉLTIK AZ ÁRADÁS MIATT

Járhatatlan utak, elöntött házak – árad a Sajó, a Bódva és a Hernád, a folyók kiléptek a medrükből. Több méteres víz hömpölyög a sajókazai utcákon, Ipolytarnócon sok családnak kellett elhagynia az otthonát, a hatalmas víztömeg miatt a helyiek már rengeteg homokzsákot tettek ki. Az elmúlt napokban súlyosbodott az árvízhelyzet, a szakemberek rekordközeli vízállást mérnek.

VICCBŐL KÖTÖZTÉK KI, MEGHALT

Leitattak, majd viccből a székhez kötöztek egy férfit Nagylókon. Amikor a részeg férfi felkelt, nem tudott kiszabadulni, kihűlt és meghalt. Négy embert most állítottak bíróság elé, többszörös minősített emberöléssel vádolják őket. Ők azonban ártatlannak vallják magukat. Ügyvédjeik szerint az áldozat halálát azonban nem a kihűlés okozta, hanem a betegségei és az alkohol.

ÖRDÖGNEK NÉZTE BARÁTNŐJÉT

Embertelenül bánt barátnőjével a kaposvári rém. A férfi rendszeresen drogozott, a nőt embertelen körülmények között, egy földbe vájt kunyhóban tartotta fogva és többször megverte. Előfordult, hogy barátnőjével közölte, a nő az ördög, ezért addig kell őt ütnie, amíg meghal. A férfit három év hat hónap börtönre ítélte a bíróság. Az ügyészség szerint a súlyos testi sértés miatt szigorúbb büntetést érdemel.

HORRORBALESETEK: HÁRMAN HALTAK MEG

Hárman haltak meg három brutális balesetben az országban, az elmúlt 24 órában. Martonvásár közelében egy 78 éves asszony halt meg egy négyes tömegkarambolban, amikor áttért a szemközti sávba. Üllőnél teljesen eltűnt az eleje egy autónak, akkora erővel csapódott egy kamionba. A kocsit egy férfi vezette, ő is azonnal szörnyethalt. Iregszemcsén pedig egy hentes halt meg, épp egy kanyarodó autót került ki, amikor nekicsapódtak.

KIRABOLTA, MAJD AZ ISTÁLLÓBA ZÁRTA

Megverte, bekötötte a száját, majd az istállóba zárta a 83 éves áldozatát egy rabló Nagyecseden. Húszezer forintot követelt – erről már a kirabolt idős férfi beszélt a Tényeknek, aki azt is elmondta, most rabolták ki negyedszerre. A nyugdíjas a támadás óta rettegésben él. A rendőrök két órán belül elfogták a 17 éves elkövetőt, aki beismerte a rablást.

A FOLYÓ FELETT REKEDTEK A DARUBAN

Emelőkosárban rekedt három munkás négy méterrel a Rába felett Sárváron. A szakemberek épp hídfelmérési munkálatokat végeztek, de az emelőkosaras szerkezet meghibásodott. A három férfi közel egy óráig volt a folyó felett, végül hívták a tűzoltókat, akik dugólétra segítségével menekítették ki őket. Egy pszichológus szerint egy ilyen baleset hatalmas trauma.

A MACSKÁJA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT

A macskája mentette meg egy férfi életét a gyilkos gáztól Szolnokon. A férfi lakásában szivárgott a szén-monoxid, amitől szédült és hányt is, ekkor kezdett el nyugtalankodni és nyávogni a macskája, végül rájött, hogy szén-monoxid mérgezése van. Azonnal kinyitotta az ablakot és elhagyta a lakást. A kórházban azt mondták a férfinak, hogy ha a macskája nem jelez időben, már nem élne.

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több atrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tordy Géza búcsúztatása a Farkasréti temetőben

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

metropol.hu

Rejtélyes robbanás Angyalföldön - Ferencet megdöbbentette, mi áll a háttérben

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget hoz a Bika hava

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kiadták a veszélyjelzést: ez több vármegyét is érinteni fog!

ripost.hu

Orbán Viktor kemény üzenetet küldött az uniós elitnek: menniük kell!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Megtörten nyilatkoztak a szülők: patkány harapta össze kiságyában a csecsemőt Pest vármegyében

INSIDER

Hátborzongató, ami a tragédiák sújtotta óbudai ház lakóival történt: Tóth Veráék azonnal elköltöztek

INSIDER

Csekkold le most, hogy be vagy-e jelentve!

INSIDER

Meddig tart még ki a rossz idő? Pokoli híreink vannak a következő napokra