Létrehozva: 2020.10.16.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Szerző Ripost

21 év fegyházat kapott a darnózseli hentes! A Kúria hat évvel a gyilkosság után találta bizonyítottnak, hogy előre kitervelten megölte a feleségét, a holttestét ledarálta, felgyújtotta, majd a maradványokat a zseli réten szétszórta. A férfit korábban kétszer is felmentették az évek alatt, majd másodfokon hét évet kapott halált okozó testi sértésért. Ezt szigorította most a Kúria. Az áldozat testvére úgy fogalmazott, nem örömet, inkább megkönnyebbülést érez, hogy a gyilkos megkapta a neki járó büntetését.

Hatalmas árvíz pusztít Borsod megyében, Sajószentpéteren. Egy idős nő életét a tűzoltók mentették meg, a megáradt Sajó ellepte a házát. Több Hernád menti településen rekord közeli vízállást mérnek, Hernádszentandrást teljesen körülzárta a víz, szárazföldön lehetetlen megközelíteni. Gesztelynél és Felsőzsolcán még csak most fognak tetőzni a folyók.

Először a szalagkorlátnak, majd egy kamionnak csapódott egy autó Városlőd közelében, a 8-as úton. A kocsiban utazó férfi valószínűleg nem szabályosan használta a biztonsági övét és kirepült a kocsiból. Azonnal meghalt. Bordányban is halálos baleset történt. Itt egy kisteherautó gázolt el egy nőt tolatás közben.

Az M7-es autópályára zuhant egy 40 év körüli nő az egyik felüljáróról. Több autó is áthajtott rajta, végül csak az állt meg, amelyiknek a kerekei közé szorult. Egy arra érkező busz utasai emelték fel a kocsit és szabadították ki a holttestet. A rendőrök vizsgálják az eset körülményeit. Megrázó riport következik.

SZEMBE FUTOTT A VONATTAL A SOFŐR

Vonat sodort el egy átjáróban rekedt autót Almásfüzitőnél. A sofőr figyelmetlen volt és az átjáróban a sínek közé hajtott, ahová az autó kerekei beszorultak. Aztán kiszállt a kocsiból, kirohant az 1-es útra, hogy segítséget kérjen, de mire visszaért, már jött a tehervonat. Ekkor a szerelvény felé szaladt integetve, de ekkor már késő volt, a vonat letarolta az autóját.

SZURKOLÓI HÁBORÚ PÉCSETT

Vascsövekkel, deszkákkal, betondarabokkal estek egymásnak a pécsi és horvát szurkolók egy focimeccsen. Mindez egy felkészülési mérkőzésen történt, ahol a pécsiek egy horvát csapatot láttak vendégül. A hazai szurkolók szerint megtámadták őket a vendégek, nem értik, miért csak őket vonják felelősségre.

A KUTYA SZEMÉBE LŐTT AZ ÁLLATKÍNZÓ

Légpuskával lőttek meg egy kutyát Emődön. A töltény két éven keresztül a szemüregében maradt, több állatorvos is azt hitte róla, hogy egy darázsfullánk. A kutya már túl van egy veszélyes műtéten, de még rengeteg vizsgálat vár rá. A család félmillió forint nyomravezetői díjat ad annak, aki bármit elmond az elkövetőről.

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több attrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

NEM EMLÉKSZIK A TÁMADÁSRA, PEREL

A támadás óta először kellett szembenéznie Orosz Bernadettnek volt párjával, aki szerinte brutálisan, majdnem félholtra verte egy osztálytalálkozón. A férfi azzal védekezett, hogy nem emlékszik, mi történt. Most viszont ötmillió forintot követel Bernadett-től, amiért megsértette a jó hírnevét. Bernadett szerint megalázó, hogy hamarabb ítélhetik el őt, mint a férfit, aki bántalmazta.

A BABAKOCSIBA CSAPÓDOTT A LÖVEDÉK

Egy tanyán álló babakocsiba csapódott egy lövedék még szeptember elején. A lövés Sirok irányából érkezett, másfél kilométer távolságból egy lőszergyárból. A kisgyerek szülei azóta is félnek kimenni az udvarra. Úgy tudjuk, a gyerek a babakocsiban volt, amikor a lőszer becsapódott. A töltény valószínűleg gellert kapott és felgyorsulhatott. Egy fegyverszakértő szerint az ilyen lövedékek nagyon veszélyesek.

Kénsavban próbálta feloldani apja holttestét egy 25 éves férfi Ózdon, miután egy kalapáccsal megölte. A férfi először arra is gondolt, hogy elássa vagy fagyasztóba teszi apja maradványait, de végül rákeresett az interneten arra, hogy hogyan lehet nyomtalanul eltüntetni egy holttestet. Ezután rendelt egy 200 literes hordót és kénsavat. Ezt a nappaliban felállította, beletette apja holttestét és ráöntötte az anyagot.

Megtámadott egy kétéves kislányt egy kutya Zalacsányban. Az elszabadult állat az arcát marcangolta a kisgyermeknek, aki súlyosan megsérült. A mentők helikopterrel szállították gyermekkórházba. A kutya a nagyapjáé volt, akit a kislány az anyukájával látogatott meg. Az édesanyát is megharapta az állat.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hatalmas tengeri szörny vetődött partra Angliában

origo.hu

Kétségbeesetten próbálja eltüntetni Magyar Péter a Bajnai Gordonhoz vezető nyomokat

borsonline.hu

Megszűnik a magyarok egyik legkedveltebb csatornája

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

ripost.hu

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

magyarnemzet.hu

Kitörhet a harmadik világháború Zelenszkij kérésére? + videó

origo.hu

Brutálisan kiraboltak több luxusüzletet BudapestenBrutálisan kiraboltak több luxusüzletet Budapesten

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Hátborzongató, ami a tragédiák sújtotta óbudai ház lakóival történt: Tóth Veráék azonnal elköltöztek

INSIDER

Csekkold le most, hogy be vagy-e jelentve!

INSIDER

Meddig tart még ki a rossz idő? Pokoli híreink vannak a következő napokra

INSIDER

Járványveszély: a kormány megvédi a perrel támadott gyermekorvosokat