INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

FÁK KÖZÉ REPÜLT A KOCSI A 13 ÉVESSEL

50 méterre a saját házától szenvedett halálos balesetet egy 80 év körüli férfi Békés megyében, Pusztaottlakánál. Éppen elindult otthonról, nem nézett körbe és kihajtott az útra, ahol egy kisteherautónak csapódott. Azonnal meghalt. De szörnyethalt az a sofőr is, aki Heves megyében, Adácsnál repült le az útról és egy fának ütközött. Az utasát, egy 13 éves fiút a mentők vitték kórházba.

Nézd meg a teljes riportot!

PUSZTA KÉZZEL VERTE AGYON ÉLETTÁRSÁT

Puszta kézzel és seprűnyéllel verte agyon élettársát egy férfi Kazincbarcikán. A nő három napig nem ment haza, majd amikor előkerült, összeveszett a férfival, aki számonkérte őt. A részeg nő bevallotta, hogy egy másik férfinál volt. Ettől az élettársa annyira ideges lett, hogy agyonverte a nőt, majd elmenekült. Az áldozatot a lánya találta meg, azt mondta a bíróságon, hogy próbálták újraéleszteni, de nem sikerült. A férfi azonban azt állítja, ő nem akarta megölni a nőt, csak két pofont adott neki.

Nézd meg a teljes riportot!

MACSÉTÁVAL TÁMADT NEVELT FIÁRA

Bozótvágó késsel támadt nevelt fiára egy férfi Taktabájon, Borsod megyében. A részeg családfő azért ment haza macsétával, mert haragban volt felesége gyerekével. A fiú maradandó károsodást szenvedett. Nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondja, hogy a támadás óta nem tudja kinyújtani két ujját. Az agresszív családfő ellen most emeltek vádat, az ügyészség felfüggesztett börtönt indítványozott.

Nézd meg a teljes riportot!

A TÉNYEK MENTETTE MEG A KUTYÁT

Néhány napja számoltunk be egy jászladányi családi drámáról, a tudósításban, a háttérben szerepelt egy kóroson sovány kutya. Rengeteg levelet kaptunk, sokan ajánlották fel segítségüket. A rossz állapotú kutyára egy állatvédő egyesület is felfigyelt. Ma már jó kezekben van, kapott gyógyszereket és vitamint is. Az állatorvos szerint a kezelések után teljesen egészséges lehet.

Nézd meg a teljes riportot!

VICCBŐL KÖTÖZTÉK KI, MEGHALT

Leitattak, majd viccből a székhez kötöztek egy férfit Nagylókon. Amikor a részeg férfi felkelt, nem tudott kiszabadulni, kihűlt és meghalt. Négy embert most állítottak bíróság elé, többszörös minősített emberöléssel vádolják őket. Ők azonban ártatlannak vallják magukat. Ügyvédjeik szerint az áldozat halálát azonban nem a kihűlés okozta, hanem a betegségei és az alkohol.

Nézd meg a teljes riportot!

ÖRDÖGNEK NÉZTE BARÁTNŐJÉT

Embertelenül bánt barátnőjével a kaposvári rém. A férfi rendszeresen drogozott, a nőt embertelen körülmények között, egy földbe vájt kunyhóban tartotta fogva és többször megverte. Előfordult, hogy barátnőjével közölte, a nő az ördög, ezért addig kell őt ütnie, amíg meghal. A férfit három év hat hónap börtönre ítélte a bíróság. Az ügyészség szerint a súlyos testi sértés miatt szigorúbb büntetést érdemel.

Nézd meg a teljes riportot!

HORRORBALESETEK: HÁRMAN HALTAK MEG

Hárman haltak meg három brutális balesetben az országban, az elmúlt 24 órában. Martonvásár közelében egy 78 éves asszony halt meg egy négyes tömegkarambolban, amikor áttért a szemközti sávba. Üllőnél teljesen eltűnt az eleje egy autónak, akkora erővel csapódott egy kamionba. A kocsit egy férfi vezette, ő is azonnal szörnyethalt. Iregszemcsén pedig egy hentes halt meg, épp egy kanyarodó autót került ki, amikor nekicsapódtak.

Nézd meg a teljes riportot!

KIRABOLTA, MAJD AZ ISTÁLLÓBA ZÁRTA

Megverte, bekötötte a száját, majd az istállóba zárta a 83 éves áldozatát egy rabló Nagyecseden. Húszezer forintot követelt – erről már a kirabolt idős férfi beszélt a Tényeknek, aki azt is elmondta, most rabolták ki negyedszerre. A nyugdíjas a támadás óta rettegésben él. A rendőrök két órán belül elfogták a 17 éves elkövetőt, aki beismerte a rablást.

Nézd meg a teljes riportot!

A FOLYÓ FELETT REKEDTEK A DARUBAN

Emelőkosárban rekedt három munkás négy méterrel a Rába felett Sárváron. A szakemberek épp hídfelmérési munkálatokat végeztek, de az emelőkosaras szerkezet meghibásodott. A három férfi közel egy óráig volt a folyó felett, végül hívták a tűzoltókat, akik dugólétra segítségével menekítették ki őket. Egy pszichológus szerint egy ilyen baleset hatalmas trauma.

Nézd meg a teljes riportot!

A MACSKÁJA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT

A macskája mentette meg egy férfi életét a gyilkos gáztól Szolnokon. A férfi lakásában szivárgott a szén-monoxid, amitől szédült és hányt is, ekkor kezdett el nyugtalankodni és nyávogni a macskája, végül rájött, hogy szén-monoxid mérgezése van. Azonnal kinyitotta az ablakot és elhagyta a lakást. A kórházban azt mondták a férfinak, hogy ha a macskája nem jelez időben, már nem élne.

Nézd meg a teljes riportot!

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több atrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?