INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

RÉSZEGEN VERTÉK ÖSSZE AZ IDŐS FÉRFIT

Megrázó és egyben vérlázító, ahogyan brutálisan összevernek egy idős férfit Győrben. Többször hasba rúgják és a földre teperik, hogy aztán elvegyék tőle 15 ezer forintját. A támadásról videó készült, ezt most tették közzé. A három részeg fiatal egy aluljáróban támadta meg a férfit csak azért, mert nem engedte, hogy elvegyék a táskáját. Akár tíz év börtönt is kaphatnak. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik!

Nézd meg a teljes riportot!

NÉGY GYEREKÉT HAGYTA ÁRVÁN A BIKA MIATT

Remegett és többet már nem szólalt meg! – ezt nyilatkozta annak a 27 éves férfinek a nagynénje, akinek a karjai közt halt meg egy négygyermekes családapa. A férfi a helyszínen életét vesztette, a tragikus hírt pedig a település polgármestere jelentette be. A Bika nevű drog május végén jelent meg Magyarországon és már legalább két tucat ember halálát okozta.

Nézd meg a teljes riportot!

NÉGYEZRES TAKARÓT ADTAK EL SZÁZEZERÉRT

Elfogták azokat a csalókat, akik országszerte becsaptak főleg időseket ágynemű garnitúrákkal. A három árus többszörös áron adta el a paplanokat, összesen négy alkalommal, majdnem másfél millió forintért 4000 forintos ágyneműket. A nyomozók most lefoglaltak 60 paplant és több százezer forintot, a házalókat pedig filmbe illő akcióban kapták el.

Nézd meg a teljes riportot!

AZ AUTÓK FÖLÉ NŐTT A KÜLÖNLEGES FA

Különleges formájú fa nyűgözi le a ceglédbercelieket és az arra közlekedőket. A lombkoronája úgy hajlik rá az útra, hogy az autók és a kamionok pont elférnek alatta. Sokan alig akarnak hinni a szemüknek, a fotók alapján úgy gondolják, hogy képszerkesztő programmal csinálták. Ez azonban nem igaz, a fa lombkoronája ugyanis tényleg ilyen hihetetlen alakban nőtt.

Nézd meg a teljes riportot!

MOLOTOV-KOKTÉLOKKAL DOBÁLÓZOTT

Féltékenységből dobált Molotov-koktélokat több pilisi ház kertjébe is egy 57 éves férfi. A helyiek szerint a feleségét kereste, majd a rendőröknek bevallotta, azt hitte, a házban lakók hazudnak neki, ezért állt bosszút és dobta be a kertekbe a benzinnel töltött palackokat. Az ámokfutó több mint fél millió forintos kárt okozott.

GYEREKEK VERHETTÉK HALÁLRA A HATTYÚT

Brutális állatkínzás Lőrinciben, hattyúkat vertek kegyetlen fiatalok. A tónál a régi strandon kirándulók találták meg a három madarat. Közülük egyet hiába vitt magával egy madármentő, azt is annyira kegyetlenül megverték, hogy néhány óra múlva elpusztult.

SZEMTANÚT KERES A GYÁSZOLÓ ÉDESANYA

Zokogva nyilatkozott a Tényeknek az a szegedi édesanya, akinek a hatéves kislányát halálra gázolta egy teherautó hétfőn. Kiarát a sógornőjére bízta rá, hogy hozza haza az óvodából, mert ő dolgozott, ezután történt a tragédia. A megtört nő beleőrül a bizonytalanságba, még mindig nem tudja ugyanis, hogy mi történt pontosan. Továbbra is keresi azt a szemtanút, aki végignézte a balesetet.

VIDEÓN, AHOGY VISZI AZ ÁJULT LÁNYT

Meg akarta dönteni a koronatanú vallomását B. László, akit azzal vádolnak, hogy megölte Novozánszki Fannit. A bíróságon most azt a felvételt is levetítették, amelyen látszik, ahogy az ájult nőt cipeli a mélygarázsban. De meghallgatták a nő egy barátnőjét is, aki szerint a koronatanú csak színlel. Sőt most az is kiderült, hogy a férfi mobiltelefonjából kinyert információkat az FBI szerezte meg.

ÖSSZEVESZTEK A PONYVÁN, TŐRREL SZÚRT

A tűzifát akarta letakarni testvére ponyvájával egy férfi, de ő nem adta oda neki, ezért előkapta a nála lévő vadásztőrt és leszúrta a testvérét Ivánban. Öccse karját találta el a 17 centiméteres penge, életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az agresszív férfit most ítélte el a bíróság, hat év börtönt kapott.

JÁTÉKFEGYVERREL RABOLT AZ UTCÁN

Játékfegyverrel fenyegetett meg az utcán két fiatalt egy 32 éves nő Marcaliban. A rabló marcali belvárosában hirtelen elővette a fegyvert a táskájából, majd a fiatalokra fogta és azt mondta nekik, azonnal adják oda értékeiket. A rablót a TEK munkatársai fogták el, a házkutatás során megtalálták nála a fegyvert és a pénzt is. A nő letartóztatásáról szombaton dönt a bíróság.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?