Létrehozva: 2020.10.21.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Szerző Ripost

RÉSZEGEN VERTÉK ÖSSZE AZ IDŐS FÉRFIT

Megrázó és egyben vérlázító, ahogyan brutálisan összevernek egy idős férfit Győrben. Többször hasba rúgják és a földre teperik, hogy aztán elvegyék tőle 15 ezer forintját. A támadásról videó készült, ezt most tették közzé. A három részeg fiatal egy aluljáróban támadta meg a férfit csak azért, mert nem engedte, hogy elvegyék a táskáját. Akár tíz év börtönt is kaphatnak. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik!

NÉGY GYEREKÉT HAGYTA ÁRVÁN A BIKA MIATT

Remegett és többet már nem szólalt meg! – ezt nyilatkozta annak a 27 éves férfinek a nagynénje, akinek a karjai közt halt meg egy négygyermekes családapa. A férfi a helyszínen életét vesztette, a tragikus hírt pedig a település polgármestere jelentette be. A Bika nevű drog május végén jelent meg Magyarországon és már legalább két tucat ember halálát okozta.

NÉGYEZRES TAKARÓT ADTAK EL SZÁZEZERÉRT

Elfogták azokat a csalókat, akik országszerte becsaptak főleg időseket ágynemű garnitúrákkal. A három árus többszörös áron adta el a paplanokat, összesen négy alkalommal, majdnem másfél millió forintért 4000 forintos ágyneműket. A nyomozók most lefoglaltak 60 paplant és több százezer forintot, a házalókat pedig filmbe illő akcióban kapták el.

AZ AUTÓK FÖLÉ NŐTT A KÜLÖNLEGES FA

Különleges formájú fa nyűgözi le a ceglédbercelieket és az arra közlekedőket. A lombkoronája úgy hajlik rá az útra, hogy az autók és a kamionok pont elférnek alatta. Sokan alig akarnak hinni a szemüknek, a fotók alapján úgy gondolják, hogy képszerkesztő programmal csinálták. Ez azonban nem igaz, a fa lombkoronája ugyanis tényleg ilyen hihetetlen alakban nőtt.

Féltékenységből dobált Molotov-koktélokat több pilisi ház kertjébe is egy 57 éves férfi. A helyiek szerint a feleségét kereste, majd a rendőröknek bevallotta, azt hitte, a házban lakók hazudnak neki, ezért állt bosszút és dobta be a kertekbe a benzinnel töltött palackokat. Az ámokfutó több mint fél millió forintos kárt okozott.

Brutális állatkínzás Lőrinciben, hattyúkat vertek kegyetlen fiatalok. A tónál a régi strandon kirándulók találták meg a három madarat. Közülük egyet hiába vitt magával egy madármentő, azt is annyira kegyetlenül megverték, hogy néhány óra múlva elpusztult.

Zokogva nyilatkozott a Tényeknek az a szegedi édesanya, akinek a hatéves kislányát halálra gázolta egy teherautó hétfőn. Kiarát a sógornőjére bízta rá, hogy hozza haza az óvodából, mert ő dolgozott, ezután történt a tragédia. A megtört nő beleőrül a bizonytalanságba, még mindig nem tudja ugyanis, hogy mi történt pontosan. Továbbra is keresi azt a szemtanút, aki végignézte a balesetet.

Meg akarta dönteni a koronatanú vallomását B. László, akit azzal vádolnak, hogy megölte Novozánszki Fannit. A bíróságon most azt a felvételt is levetítették, amelyen látszik, ahogy az ájult nőt cipeli a mélygarázsban. De meghallgatták a nő egy barátnőjét is, aki szerint a koronatanú csak színlel. Sőt most az is kiderült, hogy a férfi mobiltelefonjából kinyert információkat az FBI szerezte meg.

A tűzifát akarta letakarni testvére ponyvájával egy férfi, de ő nem adta oda neki, ezért előkapta a nála lévő vadásztőrt és leszúrta a testvérét Ivánban. Öccse karját találta el a 17 centiméteres penge, életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az agresszív férfit most ítélte el a bíróság, hat év börtönt kapott.

Játékfegyverrel fenyegetett meg az utcán két fiatalt egy 32 éves nő Marcaliban. A rabló marcali belvárosában hirtelen elővette a fegyvert a táskájából, majd a fiatalokra fogta és azt mondta nekik, azonnal adják oda értékeiket. A rablót a TEK munkatársai fogták el, a házkutatás során megtalálták nála a fegyvert és a pénzt is. A nő letartóztatásáról szombaton dönt a bíróság.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mégis, miért remeg Magyar Péter keze-lába, ha szónokol?

origo.hu

Magyar Péter bevallotta, hogy loptak

hirtv.hu

Olyan történetet idézett fel Orbán Viktor, amitől ledöbbent a hallgatósága + videó

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Az adatvédelmi biztos szerint Magyar Péterék jogszerűtlenül járhattak el

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 20-21.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ott zokogott szegény nő" – hároméves kislány zuhant ki az ötödikről Csepelen, ez mentette meg a biztos haláltól

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor tudhat valamit, már Puzsér is a tenyeréből eszik

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Megrázó képsorok: gázolt a villamos a József körúton, métereket repült az áldozat

INSIDER

Mintha rakéta csapódott volna be – semmi sem maradt az autóból a budapesti baleset után

INSIDER

Hétvégén sem élvezhetjük ki a tavaszt - erre jobb, ha felkészülsz

INSIDER

Szívbemarkoló: így teljesítik a hétévesen elhunyt Dominik utolsó kívánságát