INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

NYUGDÍJÁÉRT VERTÉK AGYON AZ IDŐS NŐT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meggyilkoltak egy 94 éves asszonyt a Borsod megyei Hegymegen. Az asszonyt a nyugdíja miatt verték agyon puszta kézzel. Az áldozatot hétfőn látták utoljára a környéken, holttestét csütörtökön találta meg egyik unokája. Az ott élők sokkot kaptak, amikor meghallották, mi történt. A rendőrök a szomszédban lakó férfit gyanúsítják a kegyetlen gyilkossággal.

GYEREKEIVEL GÁZOLTÁK EL AZ ANYÁT

Átlökte a babakocsit a túloldalra – ezzel mentette meg csecsemője életét egy nő Kecelen. A négytagú család épp a zebrán ment át, amikor a figyelmetlen autós elütötte az anyát és két másik gyerekét. A kicsik métereket repültek az ütközéstől, egyikük és az édesanyjuk súlyosan megsérült. Két éve zebrán ütöttek el egy családot Szentendrén. Akkor sokkoló videó készült a gázolásról.

ROSSZ IRÁNYBA MENEKÜLT, MEGHALT

Kigyulladt a háza és meghalt egy nő a Heves megyei Szajlán. Úgy tudjuk, az asszony rossz irányba menekült és már nem sikerült kijönnie a házból. Hajnalban az unokája vette észre a tüzet, amit a kályhából kipattant szikra okozhatott. Budapesten pedig egy cigarettacsikktől csaptak fel a lángok, két férfit a rendőrök mentettek ki az otthonukból. Naponta átlagosan harminc lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, tehát negyvenöt percenként gyullad ki egy lakás.

AZT ÁLLÍTJA, MÁS ÖLTE MEG SZERETŐJÉT

Semmi megbánást nem mutat – ezt mondta annak a nőnek az édesanyja, akit brutális kegyetlenséggel ölt meg egy férfi Oroszlányban. Azt mondta, lánya gyilkosa olyan volt, mintha kocsmában ülne. Elizát a férfi összeszurkálta és a torkát is elvágta. A férfi viszont azt állítja, hogy mire visszament a lakásba, a nőt már meggyilkolták. Kiderült, hogy a férfi korábban katona volt, tankokra lőtt Afganisztánban és ki is tüntették.

És ezeket olvastad már?