Létrehozva: 2020.11.30.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

KÉTSZER GÁZOLTÁK EL, NEM ÉLTE TÚL

Egymás után kétszer gázoltak el egy férfit Szolnokon, végül a kórházban halt meg. A férfi épp a zebrán ment át, amikor az első autó elütötte, majd átrepült a másik sávba, ahol egy másik kocsi is elsodorta. Egy fiatal férfi, aki épp a buszról szállt le, végignézte a balesetet. Azt mondta, a férfi – amikor elütötték – métereket repülhetett, még a ruha is darabokban szakadt le róla.

SZAKÍTÁSUK MIATT AKARTA MEGÖLNI EXÉT

Hónapokig zaklatta, azzal fenyegette, hogy megöli, majd végül megtámadta és egy csontozó késsel megszurkálta volt barátnőjét egy férfi Szombathelyen. A támadó nem tudta feldolgozni a szakítást, hosszú ideig tervezgette, hogy megöli volt szerelmét. A férfit most 13 év fegyházra ítélték. A megtámadott barátnő csak a szerencsének köszönhetően élte túl a támadást. Megrázó történet következik.

RETTEGTEK A LAKÓK AZ ÉGŐ LAKÁSOKBAN

Hat embert mentettek ki a tűzoltók egy hatalmas paneltűzből Kispesten, perceken múlt az életük. Három lakás égett méteres lángokkal, miután az egyikben egy férfi meghalt felesége emlékére gyertyát gyújtott. Ez okozta a tüzet. A hatalmas pánikról drámai videó készült, volt, aki a kilencedik emeletről ordibált, hogy mentsék meg. Több lakásból is el kellett költöznie az embereknek.

MAKÓI AZ ORSZÁG LEGSZEBB BETLEHEME

Három és fél méter magas, négyszer négy méteres területű idén az ország legszebb betleheme. A nem mindennapi alkotást Makó főterén állították fel. A különlegessége, hogy Makovecz-stílusban készült. Nem csak kívülről lehet megcsodálni, be is lehet menni, sőt le is lehet ülni. Közép Európa legnagyobb betleheme viszont idén a koronavírus miatt nem látogatható. 71 éve nem volt erre példa.

Meggyilkoltak egy 94 éves asszonyt a Borsod megyei Hegymegen. Az asszonyt a nyugdíja miatt verték agyon puszta kézzel. Az áldozatot hétfőn látták utoljára a környéken, holttestét csütörtökön találta meg egyik unokája. Az ott élők sokkot kaptak, amikor meghallották, mi történt. A rendőrök a szomszédban lakó férfit gyanúsítják a kegyetlen gyilkossággal.

Átlökte a babakocsit a túloldalra – ezzel mentette meg csecsemője életét egy nő Kecelen. A négytagú család épp a zebrán ment át, amikor a figyelmetlen autós elütötte az anyát és két másik gyerekét. A kicsik métereket repültek az ütközéstől, egyikük és az édesanyjuk súlyosan megsérült. Két éve zebrán ütöttek el egy családot Szentendrén. Akkor sokkoló videó készült a gázolásról.

Kigyulladt a háza és meghalt egy nő a Heves megyei Szajlán. Úgy tudjuk, az asszony rossz irányba menekült és már nem sikerült kijönnie a házból. Hajnalban az unokája vette észre a tüzet, amit a kályhából kipattant szikra okozhatott. Budapesten pedig egy cigarettacsikktől csaptak fel a lángok, két férfit a rendőrök mentettek ki az otthonukból. Naponta átlagosan harminc lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, tehát negyvenöt percenként gyullad ki egy lakás.

Semmi megbánást nem mutat – ezt mondta annak a nőnek az édesanyja, akit brutális kegyetlenséggel ölt meg egy férfi Oroszlányban. Azt mondta, lánya gyilkosa olyan volt, mintha kocsmában ülne. Elizát a férfi összeszurkálta és a torkát is elvágta. A férfi viszont azt állítja, hogy mire visszament a lakásba, a nőt már meggyilkolták. Kiderült, hogy a férfi korábban katona volt, tankokra lőtt Afganisztánban és ki is tüntették.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fél számmal nagyobb és sokkal szebb lett az Opel új csúcsmodellje

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

vg.hu

Ennek sokan örülni fognak: újabb hazai nagyvárosban nyitott éttermet a McDonald’s

ripost.hu

Rémisztő, mit talált a térképet böngészve: videón a felfedezés

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

mindmegette.hu

Tegyél szivacsot a hűtőbe – meglepő hatással lesz a pénztárcádra!

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Győr belvárosában járt Orbán Viktor, folytatódott az országjárás

INSIDER

Bilincsben vitték el: botrányos, mire vetemedett a magyar nő az autópályán

INSIDER

Kocsis Máté: Benyújtottuk az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

INSIDER

Nem állt le az ámokfutó, tömeges mészárlást készíthetett elő a miskolci férfi

INSIDER

Aggodalom: visszakerült a kórházba a magyar kislány, akit kiságyában harapott meg egy patkány