Létrehozva: 2021.01.12.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Ami történt, megtörtént – így kért bocsánatot a bíróságon az a férfi, aki Kisvárdán megölt egy prostituáltat, majd Nyíregyházán majdnem halálra késelt egy eladót. Az örömlánynak azért kellett meghalnia, mert szex közben megharapta a férfit. A nő holttestét a csomagtartójába rejtette és majdnem két hétig ott tárolta. Akkor találták meg áldozatát, amikor elfogták a késes támadás miatt.

Tőrrel gyilkolta meg nagybátyját egy zabari férfi. A későbbi gyilkos először feleségére támadt rá, megütötte, ami nem tetszett a rokonuknak. Ezen összevesztek, majd a férfi egy bajonettel megszúrta a nagybátyját, aki az utcán halt meg. A gyilkos azt mondta, ha tudná, visszacsinálná az egészet, ő csak ösztönszerűen védekezett, amikor a rokona rátámadt.

Két hatalmas robbanásra ébredtek Bagamér egyik utcájában, Hajdú-Biharban. Egy ház gyulladt ki, majd a tűzben felrobbant két gázpalack is. A szomszédok megpróbáltak segíteni az ott lakó idős férfinak, de olyan nagy volt a tűz, hogy esélyük sem volt bemenni az égő házba. A lángokat végül a tűzoltók oltották el és a romok alatt megtalálták a tulajdonost, akin már nem lehetett segíteni.

Válogatás nélkül, ártatlanokat is megölt volna szerelmi bánatában egy mezőcsáti férfi. Emiatt az ügyészség azt kéri, hogy életfogytiglani fegyházat kapjon. A férfi volt élettársa visszaköltözött családjához, ezért akart bosszút állni. Megjelent náluk éjjel egy machetével és egy Molotov-koktéllal felgyújtotta a szobát. 15-en voltak a házban, csak a felnőttek lélekjelenléte miatt nem történt tragédia.

Már néhány hónaposan májtranszplantációra várt Noel. Öt évvel ezelőtt végül törölték a kisfiú műtétjét, miután egy genetikai vizsgálat során kiderült, hogy egy ritka, genetikai betegségben szenved. Noelt folyamatos fájdalom gyötri. Egy csehországi műtét segíthetne rajta, az operáció azonban másfél millió forintba kerül.

VILLÁM CSAPOTT A HÁZBA, LEÉGETT

Villám csapott Budapesten egy családi házba. A tető teljesen leégett, a ház lakhatatlanná vált. Az ott élő 87 éves asszony azt mondja, akkora volt a durranás, hogy majdnem kiesett az ágyból, az egyik szomszéd pedig azt hitte, hogy petárdáznak. A tűzoltóknak másnap reggel öt órára sikerült teljesen eloltaniuk a tüzet.

 

ÚJRA A DUNA-PARTI KÖVEKRE ZUHANT EGY FÉRFI

Megint a Duna-parti kövekre zuhant egy férfi Budapesten. Most a Batthyány tér közelében esett le egy külföldi férfi. Az elmúlt nyolc napban ez már a harmadik ilyen eset. Múlt hétvégén a Boráros térnél zuhant egy férfi a kövekre, ő két nappal később meghalt. Augusztus elején pedig két férfi zuhant a Lánchíd pesti oldalán a kövekre. Ott azóta hordókból, szalagokból építettek korlátot.

 

JÁRDÁN KERÜLIK KI A DUGÓT A VÁROSBAN

Unják a várakozást, ezért inkább a járdára hajtanak, így kerüli ki több autós is a dugót. Most a TV2 egyik nézője küldött egy felvételt arról, hogy Budapesten egymás után két sofőr is ugyanezzel a módszerrel előzte meg a dugóban várakozókat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

hirtv.hu

Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

magyarnemzet.hu

Beragadt a rajtnál Baranyi Krisztina, a balos pártok nélkül nem gyűlnek az aláírások

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Fontos: Itt vannak a kormány legújabb bejelentései - Videó

INSIDER

Ennél a három banknál lesz elérhető az új otthonfelújítási támogatás: mutatjuk, hogy mikortól!

INSIDER

Orbán Viktor fontos beszédet tartott: „Hazánkban lehet szabadon beszélni” - Videó

INSIDER

Rendkívüli esemény kezdődik ma Budapesten, Orbán Viktor is felszólal