INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

RÉSZEG SOFŐR ÜTKÖZÖTT FÁNAK, MEGHALT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azonnal meghalt egy 34 éves nő Csopaknál, amikor autójával letért az útról, fékezés nélkül kidöntött egy korlátot és egy táblát, majd egy fának csapódott. Sokkal gyorsabban ment, mint a megengedett sebesség, az autó gyakorlatilag darabjaira tört. A Tények információi szerint a nő szerelmi bánata miatt ült a volánhoz részegen. Dühös lett, mert a férfi, akinek a szeretője volt, nem akarta elhagyni a feleségét.

A LOPOTT ÁRAM MIATT ÉGHETETT A HÁZUK

Lophatták az áramot – emiatt éghetett le egy családi ház éjszaka Vácon. A szabálytalan elektromos bekötés hibája miatt a tetőt perceken belül ellepték a méteres lángok. Öten menekültek ki a házból, órákig nem volt áram a környéken és még a szomszédok udvarát is ellepte a pernye és a hamu, az épület pedig lakhatatlanná vált. De Vasadon is lángolt egy családi ház, ott kilenc ember menekült a hatalmas lángok elől.

HÁTBA SZÚRTA FÉRJÉT, AZÓTA BOLDOGOK

Elítélte a bíróság azt a nőt, aki részegen, egy veszekedés után hátba szúrta férjét egy 20 centis késsel Szárligeten. A házaspár együtt ivott és olyankor rendszeresen veszekedtek, ekkor támadt a nő a férfira a házuk kertjében. A késelés után viszont annyira megijedt, hogy azonnal a férje segítségére sietett. A nő megbánta a tettét, hétfőn mégis elítélték. Férjével a késelés óta is együtt élnek és azt állítják, hogy nagyon boldogok.

UTCÁN VÁGTÁK MEG PENGÉVEL AZ ARCÁT

Egy házilag készített pengével vágták meg egy fiatal férfi arcát Miskolc egyik sétálóutcájában. Hárman támadtak rá, miközben ment haza egy szórakozóhelyről, az édesanyja könnyeivel küszködve nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondta: a fiának voltak olyan időszakai, hogy enni és inni, sőt beszélni se tudott rendesen. Az ügyben ma az orvosszakértőt hallgatták meg a bíróságon.

HATÉVES GYEREKET GÁZOLTAK HALÁLRA

Halálra gázolt egy hatéves gyereket egy autós Gádoros közelében tegnap (csütörtök) délután. A gyereket óvodából vitték haza egy kisbusszal, a nagymamája várta az út szélén, amikor a tragédia történt. A gyerek – miután leszállt, – takarásból szaladt át az úton, ekkor ütötték el, csaknem 30 métert repült. Az édesanyja és nagymamája sírva nyilatkoztak a Tényeknek.

Nézd meg a teljes riportot!

17 ÉVET KAPOTT A FELESÉGGYILKOS RÉM

Baltával fejbe verte, majd egy vadászkéssel háromszor mellkason szúrta feleségét egy tatai férfi, most ítélték el a kegyetlen gyilkosság miatt, 17 év börtönt kapott. A meggyilkolt nő korábbi férje is ott volt a tárgyaláson és nyilatkozott a Tényeknek. Elmondta, hogy őt is és exnejével közös gyerekeiket is megviselte az elmúlt időszak. A nőt egyébként minden előzmény nélkül ölte meg új férje, három héttel az esküvőjük után.

Nézd meg a teljes riportot!

SZÜLETÉSNAPJÁN ÉGETT HALÁLRA

Ott felejtett, égő cigarettája miatt égett halálra egy férfi a saját otthonában Jásziványban. Úgy tudjuk, épp a saját születésnapját ünnepelte, ezért ivott és valószínűleg elaludt, majd magára hagyta az égő cigarettáját. A tűzoltók az ablak alatt találták meg a férfit, menekülni akart, csak már nem jutott ki.

Nézd meg a teljes riportot!

BEDROGOZVA SZÚRTA HASBA SZERELMÉT

Bedrogozva szúrta hasba szerelmét egy férfi Törtelen, Pest megyében. A nőt a kórházban meg kellett műteni, ekkor egy sebész szólt a rendőröknek, hogy a fiatal nőt a párja késelhette meg. A támadó a kést az eset után megtisztította, majd egy véres törölközővel együtt a kukába rejtette. A férfi azt állítja, hogy nem ő szúrt, a nő – szerinte – saját magát sebesítette meg.

Nézd meg a teljes riportot!

DOHÁNYZOTT, EZÉRT HALT MEG AZ UNOKÁJA

Zuhanyzás közben megfulladt egy 12 éves vak kisfiú egy Fejér megyei faluban. A nagyanyja – akinek vigyáznia kellett volna rá – kiment az udvarra. A nő a lányával és unokáival lakott egy házban. A 12 éves értelmi fogyatékos unokájának a fürdését kellett volna felügyelnie, de ő kiment dohányozni, a kisfiú pedig belefulladt a 17 centis vízbe.

KOCSIVAL CSÚSZKÁLT A SÍPÁLYÁN

Többször is le és föl száguldozott egy autós a kékestetői sípályán tegnap (kedden) délután. A sofőr ámokfutásáról az üzemeltető készített felvételt. A sípályára nemcsak szánkóval, de még cipőben is tilos a belépés, hogy megvédjék a gondosan kialakított, síelésre alkalmas hóréteget. Az üzemeltető szerint az autós hatalmas kárt okozott. Több hetes munkájukat tette tönkre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?