Létrehozva: 2021.03.02.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Azonnal meghalt egy 34 éves nő Csopaknál, amikor autójával letért az útról, fékezés nélkül kidöntött egy korlátot és egy táblát, majd egy fának csapódott. Sokkal gyorsabban ment, mint a megengedett sebesség, az autó gyakorlatilag darabjaira tört. A Tények információi szerint a nő szerelmi bánata miatt ült a volánhoz részegen. Dühös lett, mert a férfi, akinek a szeretője volt, nem akarta elhagyni a feleségét.

Lophatták az áramot – emiatt éghetett le egy családi ház éjszaka Vácon. A szabálytalan elektromos bekötés hibája miatt a tetőt perceken belül ellepték a méteres lángok. Öten menekültek ki a házból, órákig nem volt áram a környéken és még a szomszédok udvarát is ellepte a pernye és a hamu, az épület pedig lakhatatlanná vált. De Vasadon is lángolt egy családi ház, ott kilenc ember menekült a hatalmas lángok elől.

Elítélte a bíróság azt a nőt, aki részegen, egy veszekedés után hátba szúrta férjét egy 20 centis késsel Szárligeten. A házaspár együtt ivott és olyankor rendszeresen veszekedtek, ekkor támadt a nő a férfira a házuk kertjében. A késelés után viszont annyira megijedt, hogy azonnal a férje segítségére sietett. A nő megbánta a tettét, hétfőn mégis elítélték. Férjével a késelés óta is együtt élnek és azt állítják, hogy nagyon boldogok.

Egy házilag készített pengével vágták meg egy fiatal férfi arcát Miskolc egyik sétálóutcájában. Hárman támadtak rá, miközben ment haza egy szórakozóhelyről, az édesanyja könnyeivel küszködve nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondta: a fiának voltak olyan időszakai, hogy enni és inni, sőt beszélni se tudott rendesen. Az ügyben ma az orvosszakértőt hallgatták meg a bíróságon.

HATÉVES GYEREKET GÁZOLTAK HALÁLRA

Halálra gázolt egy hatéves gyereket egy autós Gádoros közelében tegnap (csütörtök) délután. A gyereket óvodából vitték haza egy kisbusszal, a nagymamája várta az út szélén, amikor a tragédia történt. A gyerek – miután leszállt, – takarásból szaladt át az úton, ekkor ütötték el, csaknem 30 métert repült. Az édesanyja és nagymamája sírva nyilatkoztak a Tényeknek.

17 ÉVET KAPOTT A FELESÉGGYILKOS RÉM

Baltával fejbe verte, majd egy vadászkéssel háromszor mellkason szúrta feleségét egy tatai férfi, most ítélték el a kegyetlen gyilkosság miatt, 17 év börtönt kapott. A meggyilkolt nő korábbi férje is ott volt a tárgyaláson és nyilatkozott a Tényeknek. Elmondta, hogy őt is és exnejével közös gyerekeiket is megviselte az elmúlt időszak. A nőt egyébként minden előzmény nélkül ölte meg új férje, három héttel az esküvőjük után.

SZÜLETÉSNAPJÁN ÉGETT HALÁLRA

Ott felejtett, égő cigarettája miatt égett halálra egy férfi a saját otthonában Jásziványban. Úgy tudjuk, épp a saját születésnapját ünnepelte, ezért ivott és valószínűleg elaludt, majd magára hagyta az égő cigarettáját. A tűzoltók az ablak alatt találták meg a férfit, menekülni akart, csak már nem jutott ki.

BEDROGOZVA SZÚRTA HASBA SZERELMÉT

Bedrogozva szúrta hasba szerelmét egy férfi Törtelen, Pest megyében. A nőt a kórházban meg kellett műteni, ekkor egy sebész szólt a rendőröknek, hogy a fiatal nőt a párja késelhette meg. A támadó a kést az eset után megtisztította, majd egy véres törölközővel együtt a kukába rejtette. A férfi azt állítja, hogy nem ő szúrt, a nő – szerinte – saját magát sebesítette meg.

Zuhanyzás közben megfulladt egy 12 éves vak kisfiú egy Fejér megyei faluban. A nagyanyja – akinek vigyáznia kellett volna rá – kiment az udvarra. A nő a lányával és unokáival lakott egy házban. A 12 éves értelmi fogyatékos unokájának a fürdését kellett volna felügyelnie, de ő kiment dohányozni, a kisfiú pedig belefulladt a 17 centis vízbe.

Többször is le és föl száguldozott egy autós a kékestetői sípályán tegnap (kedden) délután. A sofőr ámokfutásáról az üzemeltető készített felvételt. A sípályára nemcsak szánkóval, de még cipőben is tilos a belépés, hogy megvédjék a gondosan kialakított, síelésre alkalmas hóréteget. Az üzemeltető szerint az autós hatalmas kárt okozott. Több hetes munkájukat tette tönkre.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gyönyörű lányok a Magyarország szépén - nézzen képeket a válogatóról!

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

life.hu

Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Összement a tejföl, a túró és a mosogatógép kapszula is kevesebb lett! Mutatjuk a konkrét termékeket

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Menczer Tamás: Minden erőnkkel és eszközünkkel védjük a magyar családokat

INSIDER

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

INSIDER

Folytatódik a felmelegedés vagy újra be kell gyújtani? - Ekkor ér véget a fűtési szezon

INSIDER

Dömötör Csaba: A magyar baloldal előterjesztette és meg is szavazta a Magyarország elleni EP-jelentést