INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

KIRÁNDULÓ NŐT AKART MEGERŐSZAKOLNI

Megtámadott, majd meg akart erőszakolni egy kiránduló nőt egy 19 éves férfi a Normafánál. A nő egyedül túrázott, amikor a fiú megtámadta, hátulról fojtogatta. A nő dulakodott vele, megpróbált elmenekülni, de hiába. A férfi a földre lökte, lefogta és szexuális erőszakra kényszerítette. A támadóról kiderült, hogy hajléktalan. A rendőrség elfogta, a bíróság pedig már le is tartóztatta.

Nézd meg a teljes riportot!

SOHA NEM FELEJTIK EL A ROBBANÁST

Soha nem fogják elfelejteni a robbanás hangját – ezt mondják a kunmadarasiak a tavalyi gázrobbanásról. Egy ház összedőlt, hatalmas volt a pusztítás. Egy 91 éves nő és három gyerek éltek ott. Egyik fia akarta felújítani a konyha falát, ezért a gáztűzhelyet leszerelte a gázcsőről, ám azt szabadon hagyta. Az idős nő két nappal később nyitotta ki a csapot, egy szikra miatt viszont az egész ház berobbant. A férfi ellen most emeltek vádat.

Nézd meg a teljes riportot!

KILENC HÓNAPOS KISFIÚT RÁZOTT MEG AZ ÁRAM

Belenyúlt a rosszul megszerelt hosszabbítóba egy kilenc hónapos kisfiú, ezért rázta meg az áram Taktaharkányban. A kisbabát az anyja tette le a szőnyegre, a gyerek viszont elmászott és leverte a szekrényről az életveszélyes hosszabbítót, majd belenyúlt. Az anyja már csak a gyerek sikítására ugrott oda hozzá és elrántotta a kezét, így őt is megrázta az áram. A 24 éves anya ellen vádat emeltek, hétfőn pedig elítélték.

Nézd meg a teljes riportot!

HIÁBA A FAGY, ROHAM VAN A GUMISOKNÁL

Megrohamozták az autósok a gumisokat, rengetegen mentek kereket cseréltetni, még akkor is, ha kétnaponta tíz fokokat esik a hőmérséklet. A szakemberek szerint idén ezért a négyévszakos gumi a sláger, viszont ez akár hatezer forinttal is drágább, mint egy hagyományos nyári gumi. Az autósok azt mondják, szerintük ez így egyszerűbb, mert nem kell egy évben kétszer gumiszervizbe menni.

Nézd meg a teljes riportot!

AKCIÓFILMBE ILLŐ AUTÓS ÜLDÖZÉS

 

Legalább egy tucat rendőrautó üldözött egy körözött bűnözőt Budapesten. A rendőrök igazoltatni akarták, de a férfi nem állt meg, autójával elmenekült. Három kilométeren keresztül üldözték a rendőrök, amikor egy padkának csapódott. Egy áruház közelében fogták el, hatalmas volt a pánik, a vásárlók az üzletbe menekültek. A 44 éves ámokfutót sikkasztás miatt körözték, nem volt jogosítványa és részeg is volt.

SZÖRNYŰ BALESET BIATORBÁGYNÁL

Szörnyethaltak ketten Biatorbágynál, miután autójukkal egy kamionnal ütköztek. A kocsiból szinte semmi nem maradt. Beszorult a kamion alá, a tűzoltók emelték ki a roncsot. Az autóban ülőknek esélyük sem volt, hogy túléljék a balesetet. Csopaknál egy előzés közben történt baleset, egy autós fának csapódott. Információink szerint a sofőrnek amputálni kell a lábát.

LETÉPTE A NYAKLÁNCOT, DE ELFOGTÁK

Négy nőt támadott meg és tépte le a nyakukból a láncot egy 22 éves férfi Budapesten. Az egyik esetet rögzítette egy térfigyelő kamera is. Egy házaspár nyilatkozott a Tényeknek, őket is az utcán támadta meg a rabló. A többszörösen büntetett férfit elfogták a rendőrök.

RÉSZEGEN TÖRT BE A TEMPLOMBA

Részegen, az üvegajtót betörve jutott be az orosházi templomba egy férfi. Az oltár előtt gyertyákat gyújtott, imádkozott, sőt az összetört üvegcserepeket is összetakarította maga után. A sekrestyés talált rá a részeg férfire, azt mondta, mindenképpen imádkozni akart. Most emeltek vádat ellene.

10 MÉTER MÉLY SZAKADÉKBA ZUHANT A NŐ

Tíz méter mély szakadékba zuhant egy 20 év körüli nő Pécsett, mert valószínűleg rosszul lépett. A bajba jutott nőt egy kutyasétáltató találta meg már sötétben, ő riasztotta a tűzoltókat, akik egy speciális hordágyra erősítették a sérültet és felhúzták a szakadékból. Súlyos állapotban vitték kórházba. Úgy tudjuk, a baleset helyszínén ugyan kiépített túraút van, de ott éppen hiányzott a korlát, ahol a nő lezuhant.

BICIKLIVEL AKADT FENN A KERÍTÉSEN

Fennakadt a kerítésen a biciklijével egy betörő Berettyóújfaluban. A pancser tolvaj egy kerékpárt akart úgy ellopni, hogy átemeli a kerítésen, ráadásul azért tört be épp abba a házba, mert úgy tudta, mindenki COVID-os és emiatt kórházban van. A csörömpölést végül a család kutyája hallotta meg és riasztotta a gazdát. A tolvaj ekkor akart elmenekülni, de a rendőrök egy órán belül elfogták. Azt mondta, ő csak haza akart tekerni.

GYEREKE ELŐTT LŐTTÉK MEG KUTYÁJUKAT

Légpuskával tarkón lőttek egy két hónapos kölyökkutyát Tiszapüspökiben. A foxi gazdája a brutális kínzást végignézte, de az egész családot megrázta az eset, az anya azt mondja: még a 19 éves gyereke is sírt a kutyáért. Az állat szerencsére már jobban van, sérülései viszont nyomot hagytak. A légpisztolyt használó férfit a rendőrség elfogta, állatkínzással gyanúsítják.

A VÉTLEN SOFŐR HALT MEG A BALESETBEN

A vétlen sofőr halt szörnyet egy brutális balesetben Szentgálnál, Veszprém megyében. Két autó ütközött frontálisan, a hibázó sofőr egy kanyarban tért át a szemben lévő sávba, ekkor csapódott a másik kocsinak. A 40 éves férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. Az autók akkora sebességgel ütköztek, hogy a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?