INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

TÍZ ÉV BÖRTÖNT KAPOTT A GYEREKGYILKOS

Sírva mondta a bíróságon, hogy nem tud magának megbocsátani az az anya, aki egy mezőn megszülte, faágakkal letakarta, majd magára hagyta gyermekét Tarnamérán. A rokonok vették észre, hogy a nő már nem terhes, ekkor kezdték el keresni a gyereket, végül két nap múlva találtak rá a holttestére. A nő nagyon megbánta tettét, még a tárgyalás jogáról is lemondott. Tíz év fegyházra ítélték.

Nézd meg a teljes riportot!

FBI TRÜKKEL FOGTÁK EL A BŰNÖZŐKET

Az FBI egyik alkalmazása buktatott le 13 magyar drogdílert, akik Szerbiából, Hollandiából és Németországból is csempésztek kábítószert. A kereskedők azt hitték, titkosított a beszélgetésük, közben a nyomozók mindvégig azt olvasták, így fogták el őket. Az FBI egyik rendőre azt mondta, volt rá példa, hogy szemet hunytak egy-két kisebb bűncselekmény felett azért, hogy elfogják az igazán kemény bűnözőket.

Nézd meg a teljes riportot!

VÁGÁS NÉLKÜL MŰTENEK DAGANATOT

Vágás nélkül, csak egy tűszúrással is gyógyítható a pajzsmirigy daganat. Európában elsőként Budapesten alkalmazzák ezt a forradalmian új eljárást. A daganathoz egy rádiófrekvenciás tűn keresztül juttatnak be hőt, ami elpusztítja a kóros sejteket. A műtét így tehát nem csak fájdalommentes, de felépülési idő sincs és mindössze egy órán át tart.

Nézd meg a teljes riportot!

EXTRÉM UV SUGÁRZÁSRA FIGYELMEZTETNEK

Megérkezett az igazi nyár, nagyon magas UV sugárzás miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. 10-es skálán hetes erősségű a sugárzás, egy bőrgyógyász szerint nyolc felett már extrémnek számít. Az ilyen mértékű sugárzás mellett elég lehet csupán fél óra a napon ahhoz, hogy valaki leégjen, de már 15 perc is bőrpírt okoz. Az orvosok szerint érdemes a strandszezon előtt megvizsgáltatni az anyajegyeket is.

Nézd meg a teljes riportot!

GYEREKEIK ELŐTT ÖLTE MEG ÉLETTÁRSÁT

Késsel összeszurkálta, majd elvágta élettársa torkát egy férfi Nagyaron, Szabolcsban. Féltékenységből kezdett ámokfutásba, megvágta iskolás kislánya és apósa arcát is, akik csak a nőt akarták védeni. A 34 éves férfi öt évvel ezelőtt már megtámadta a feleségét, akkor is késsel akart végezni vele. A gyilkos férfi édesanyja csak a Tényeknek nyilatkozott, azt mondja, nagyon sajnálja a történteket, de fiáért is aggódik, aki a tragédia után hasba szúrta magát.

Nézd meg a teljes riportot!

NEVELT LÁNYÁT KÉNYSZERÍTETTE SZEXRE

14 éves nevelt lányát kényszerítette szexre egy férfi Erdőkertesen. A vád szerint eleinte csak szájon csókolta a lányt, de később simogatni kezdte, majd rávette a tinit a szexre. Olyankor is közösült vele, mikor terhes élettársa épp fürödni volt, ha pedig a lány nem akarta, akkor megbüntette. Kiderült, hogy a férfi előző párja lányával is rendszeresen szexelt. A férfi most mindent tagad, szerinte az egész történet csak kitaláció.

Nézd meg a teljes riportot!

GYOMLÁLÁS KÖZBEN ZUHANT AZ AKNÁBA

Gyomlálás közben zuhant bele egy régi, használaton kívüli szennyvízaknába egy 86 éves pécsi asszony, métereket zuhant. A hivatásos és önkéntes tűzoltóknak speciális felszerelésekkel és kézi erővel kellett kimenteniük a bajba jutott idős nőt, akinek eltört a válla. Kórházba kellett vinni, azóta is sokkos állapotban van és arra sem emlékszik, hogy pontosan hogy történt a baleset.

Nézd meg a teljes riportot!

ÓRIÁSKIVETÍTŐN KÉRTE MEG PÁRJA KEZÉT

Különleges módon egy kivetítő segítségével kérte meg barátnője kezét egy férfi vasárnap Miskolc egyik népszerű terén. A kivetítőn egy két és fél perces kisfilmet játszottak le, aminek a végén kiírták a nagy kérdést is. A leendő menyasszony persze egyből igent mondott. Párjával január óta vannak együtt, azt mondja, nagyon meglepődött, épp a névnapján kérték meg a kezét.

Nézd meg a teljes riportot!

FELGYÚJTOTTA TÁRSÁT A RENDŐRGYILKOS

Tízezer forint miatt gyújtott fel egy hajléktalant a hírhedt Soós-féle rendőrgyilkosság egyetlen életben maradt tagja. N. István két társával negyven évvel ezelőtt meggyilkolt egy rendőrt, hogy megszerezzék a fegyverét. Miután a férfi szabadult, újra ölt, majd a szabadulása után született gyermekeit molesztálta. A gyilkossági ügyben most emelt vádat az ügyészség.

Nézd meg a teljes riportot!

PINCÉKET ÁRASZTOTT EL A HATALMAS ESŐ

Hatalmas villámáradás alakult ki Nyíregyházán szerda délután. Rövid idő alatt annyi eső esett, hogy pillanatok alatt megteltek a csatornák, és a csatornafedeleket is felnyomta az összegyűlt esővíz. Több ház pincéje méteres víz alá került, sokaknak mindene odalett, a tűzoltók órákon át szivattyúztak.

Nézd meg a teljes riportot!

TŰZOLTÓK IS SEGÍTENEK A KIS MILÁNNAK

Négy és fél éves, de sem ülni, sem beszélni nem tud a kis Milán, aki mérhetetlen fájdalommal éli az életét. A kisfiúnál egy génhibát diagnosztizáltak az orvosok, de emellett emésztési problémája és epilepsziája is van. Milán több ezer fájdalmas kezelésen és több műtéten is átesett már. A tűzoltók most egy emberként segítenek a kisfiúnak.

Nézd meg a teljes riportot!

11 ÉVES KISLÁNYUK MARADT ÁRVÁN

Egy 11 éves kislány maradt árván a celldömölki brutális baleset után. Gábor és párja, Melinda frontálisan ütköztek egy busszal, azonnal meghaltak. Úgy tudjuk, egy kamion meg akarta előzni a buszt, észrevette a szemből közeledő autót, ezért visszahúzódott a sávjába. Gábor ettől ijedhetett meg, elránthatta a kormányt és a busznak ütközött. A fiatal párt egész Nemesszalók gyászolja.

Nézd meg a teljes riportot!

GYILKOSSÁG LETT AZ AUTÓS ÜLDÖZÉSBŐL

Száguldoztak autóval a faluban, ezen dühödött fel két dusnoki férfi, ezért üldözni kezdték a társaságot, végül gyilkosság lett a vége. A 44 éves családapa és társa azonnal a román autósok után indult, összevesztek, majd elmenekültek, egy földúton azonban utolérték a vendégmunkásokat, az apa ekkor szúrta halálra késsel az egyik férfit. A mentőket végül a gyilkos férfi és a fia értesítette, előállították őket.

Nézd meg a teljes riportot!

FELVETTE, AHOGY ERŐSZAKOLJA GYEREKÉT

Saját gyerekét is megerőszakolta egy férfi, társa pedig négyéves testvérét zaklatta rendszeresen, ezt pedig feltöltötték az internetre. Döbbenetes gyermekpornográf tartalmakat terjesztő bűnszervezetre csaptak le a rendőrök összesen nyolc helyszínen. Négy magyar férfit fogtak el, akik egy nemzetközi pedofil fórumot működtettek, aminek több ezer felhasználója volt. A bűnbanda tagjai akár 20 év börtönt is kaphatnak. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?