INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

HORKOLÁSA MIATT FOGTÁK EL A KÉSELŐT

Kétszer fejbe és kétszer hasba szúrta feleségét egy féltékeny férfi a Pest megyei Úriban. A férj részegen ért haza az egyik helyi kocsmából, ekkor közölte vele a felesége, hogy el akarja hagyni. A szúrások után a nőből ömlött a vér, majdnem meghalt, csak azért élte túl, mert a szomszédba menekült. Végül egy focipályán fogták el a tettest, elaludt és hangosan horkolt. A bíróság ma, csütörtökön letartóztatta a férfit, aki egy papucsban érkezett a tárgyalásra.

Nézd meg a teljes riportot!

A FELROBBANT HÁZA ALATT TALÁLTÁK MEG

A leégett háza alatti szivattyúaknában találták meg egy idős férfi holttestét a tűzoltók Jászberényben. A szomszédok vették észre hajnalban, hogy lángra kapott a ház, azonnal az idős férfi segítségére siettek, de a házat nem tudták megközelíteni a lángok miatt. 17 tűzoltó érkezett a helyszínre, több gázpalack is felrobbant, az épületből szinte semmi nem maradt.

Nézd meg a teljes riportot!

AGYA ELEKTROMOS HULLÁMAIVAL RABOLT

Agya elektromos hullámain keresztül beszélte meg egy ráckevei férfi a helyi trafik tulajdonosával, hogy elvihet az üzletből nyolc doboznyi cigarettát – legalábbis ezt állította kihallgatásán a férfi, miután garázdaság miatt bevitték a rendőrök. Nem kapott ugyanis dohányárut a boltban, ezért tört-zúzott, végül magával vitt pár doboz cigarettát. Megtaláltuk a támadót, aki nem ért rá nyilatkozni a Tényeknek, mert – azt mondta – épp az atyaúristennel beszél.

Nézd meg a teljes riportot!

KÉT NAPIG KÓBOROLT EGY EMU BAJÁN

Két napig kóborolt egy hatalmas szökött emu Baján, a 170 centi magas madár átugrotta a kerítést és megszökött az otthonából, ahol öt emut is tartanak. A gazdája nagyon megrémült, végül az egész város összefogott, hogy megtalálják az elkóborolt állatot, egy bajai telken találták meg. Habár az emu kicsit megsérült, már nyugodtan pihen társai mellett.

Nézd meg a teljes riportot!

HALÁLRA GÁZOLTA BARÁTJÁT, OTTHAGYTA

Halálra gázoltak egy 39 éves férfit Kesztölcön. A sofőr nem segített, magára hagyta a gyalogost és elmenekült, azonban még aznap a lakásán elfogták a rendőrök. Úgy tudjuk, a gázoló a barátja volt az áldozatnak, a tragédia előtt együtt bulizhattak. A helyieket nagyon megviselte a férfi halála. Azt mondták, Esztergomban dolgozott autószerelőként.

ÉLETFOGYTIGLANT KAPTAK A GYILKOSOK

Életfogytiglanra ítélték azokat a gyilkosokat, akik brutálisan összevertek egy 94 éves asszonyt Pocsajon. A nőre hárman támadtak rá, köztük egy 17 éves fiú is. Az ő ötlete volt, hogy szerezzék meg a nyugdíjas aranygyűrűit. Bementek a házba, majd – amikor felkelt – megverték. Az idős asszony három hét múlva a kórházban meghalt.

TÉVEDÉSBŐL MÉRGEZTE MEG LÁNYAIT

Megrázó történet következik. Három kislány meghalt azután, hogy édesanyjuk – tévedésből – egy féregtelenítő szerrel kente be a hajukat. A gyerekek tetvesek voltak, az anya pedig a juhok féregtelenítésére használt vegyszerrel akarta eltávolítani a parazitákat a hajukból, ez a szer azonban az emberre különösen veszélyes. Gyerekeknél percek alatt szív- és légzésleállást okoz.

GYEREKEIK ELŐTT ÖLTE MEG ÉLETTÁRSÁT

Késsel összeszurkálta, majd elvágta élettársa torkát egy férfi Nagyaron, Szabolcsban. Féltékenységből kezdett ámokfutásba, megvágta iskolás kislánya és apósa arcát is, akik csak a nőt akarták védeni. A 34 éves férfi öt évvel ezelőtt már megtámadta a feleségét, akkor is késsel akart végezni vele. A gyilkos férfi édesanyja csak a Tényeknek nyilatkozott, azt mondja, nagyon sajnálja a történteket, de fiáért is aggódik, aki a tragédia után hasba szúrta magát.

Nézd meg a teljes riportot!

NEVELT LÁNYÁT KÉNYSZERÍTETTE SZEXRE

14 éves nevelt lányát kényszerítette szexre egy férfi Erdőkertesen. A vád szerint eleinte csak szájon csókolta a lányt, de később simogatni kezdte, majd rávette a tinit a szexre. Olyankor is közösült vele, mikor terhes élettársa épp fürödni volt, ha pedig a lány nem akarta, akkor megbüntette. Kiderült, hogy a férfi előző párja lányával is rendszeresen szexelt. A férfi most mindent tagad, szerinte az egész történet csak kitaláció.

Nézd meg a teljes riportot!

GYOMLÁLÁS KÖZBEN ZUHANT AZ AKNÁBA

Gyomlálás közben zuhant bele egy régi, használaton kívüli szennyvízaknába egy 86 éves pécsi asszony, métereket zuhant. A hivatásos és önkéntes tűzoltóknak speciális felszerelésekkel és kézi erővel kellett kimenteniük a bajba jutott idős nőt, akinek eltört a válla. Kórházba kellett vinni, azóta is sokkos állapotban van és arra sem emlékszik, hogy pontosan hogy történt a baleset.

Nézd meg a teljes riportot!

ÓRIÁSKIVETÍTŐN KÉRTE MEG PÁRJA KEZÉT

Különleges módon egy kivetítő segítségével kérte meg barátnője kezét egy férfi vasárnap Miskolc egyik népszerű terén. A kivetítőn egy két és fél perces kisfilmet játszottak le, aminek a végén kiírták a nagy kérdést is. A leendő menyasszony persze egyből igent mondott. Párjával január óta vannak együtt, azt mondja, nagyon meglepődött, épp a névnapján kérték meg a kezét.

Nézd meg a teljes riportot!

FELGYÚJTOTTA TÁRSÁT A RENDŐRGYILKOS

Tízezer forint miatt gyújtott fel egy hajléktalant a hírhedt Soós-féle rendőrgyilkosság egyetlen életben maradt tagja. N. István két társával negyven évvel ezelőtt meggyilkolt egy rendőrt, hogy megszerezzék a fegyverét. Miután a férfi szabadult, újra ölt, majd a szabadulása után született gyermekeit molesztálta. A gyilkossági ügyben most emelt vádat az ügyészség.

Nézd meg a teljes riportot!

PINCÉKET ÁRASZTOTT EL A HATALMAS ESŐ

Hatalmas villámáradás alakult ki Nyíregyházán szerda délután. Rövid idő alatt annyi eső esett, hogy pillanatok alatt megteltek a csatornák, és a csatornafedeleket is felnyomta az összegyűlt esővíz. Több ház pincéje méteres víz alá került, sokaknak mindene odalett, a tűzoltók órákon át szivattyúztak.

Nézd meg a teljes riportot!

TŰZOLTÓK IS SEGÍTENEK A KIS MILÁNNAK

Négy és fél éves, de sem ülni, sem beszélni nem tud a kis Milán, aki mérhetetlen fájdalommal éli az életét. A kisfiúnál egy génhibát diagnosztizáltak az orvosok, de emellett emésztési problémája és epilepsziája is van. Milán több ezer fájdalmas kezelésen és több műtéten is átesett már. A tűzoltók most egy emberként segítenek a kisfiúnak.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?