INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

Fiukat mentették a tűzből, halálra égett

Hiába próbálták menteni fiuk életét az idős szülők, nem jutottak be a kigyulladt lakásába Debrecenben. A férfi szörnyethalt a lakásban, akkora volt a tűz. Még a szomszédok is próbáltak segíteni, de a 60 éves férfi nem tudott kijutni, végül a rendőrök és a tűzoltók törték be az ajtót. Az édesapja megtörten mondta el a Tényeknek, hogy mi történt. Fia dohányzott és nehezen mozgott, szerinte ezért halhatott meg.

Nézd meg a teljes riportot!

Munkásokkal teli busz gázolta halálra

A saját földjére ment elektromos biciklijével egy asszony Kaszapernél, amikor halálra gázolta egy munkásokat szállító busz. Úgy tudjuk, a nő le akart kanyarodni, a busz viszont már nem tudott lassítani, elsodorta. A brutális baleset után a busz felborult, sőt még egy fát is kidöntött, hatalmas volt a káosz. A busz sofőrje és az egyik munkás könnyebben sérült meg, ők egyébként éjszakai műszak után mentek haza a makói gumigyárból.

Nézd meg a teljes riportot!

Gázálarcban mentette macskáit a tűzből

Állataikat mentve, gázálarcban menekültek a lakók abból a budapesti társasházból, ahol szerda hajnalban gyulladt ki az egyik lakás. A gomolygó sűrű füstben alig láttak valamit, de senki nem sérült meg, mindenki időben felriadt. Hatalmas volt a pánik a környéken, a szomszédok szerint a kigyulladt lakásban hónapok óta borzasztó nagy kosz volt. Egy férfi azt mondja, ő most már el is költözik.

Nézd meg a teljes riportot!

Kopácsolása miatt akarták agyonlőni

Agyon akarta lőni szomszédját egy furtai férfi, mert zavarta, hogy az állandóan kopácsol és nem hagyta őt aludni. A kertben dolgozó férfi halálra rémült, amikor meglátta a ráfogott fegyvert, szerinte ugyanis a szomszédja kiszámíthatatlan, ezért ijedtében bemenekült a házba. Mindkét férfi nyilatkozott a Tényeknek, egymással viszont nem beszélnek.

Nézd meg a teljes riportot!

  • Szerző:

HAZAFELÉ SÉTÁLT, HALÁLRA GÁZOLTÁK

Elütöttek két gyereket és egy nőt a Pest megyei Rádon. A kislányok óvodába mentek az édesanyjukkal, amikor egy kisteherautó elsodorta őket. A nő nyilatkozik a Tényeknek, azt mondja, egyik gyereke a kocsi alá szorult. Káptalanfán pedig egy 63 éves nőt gázoltak halálra. A gyógyszertárból sétált haza a szomszédos településre, amikor egy autó, ami megcsúszott a kanyarban, elütötte őt.

Nézd meg a teljes riportot!

FELGYÚJTOTTA TÁRSÁT A RENDŐRGYILKOS

Tízezer forint miatt gyújtott fel egy hajléktalant a hírhedt Soós-féle rendőrgyilkosság egyetlen életben maradt tagja. N. István két társával negyven évvel ezelőtt meggyilkolt egy rendőrt, hogy megszerezzék a fegyverét. Miután a férfi szabadult, újra ölt, majd a szabadulása után született gyermekeit molesztálta. A gyilkossági ügyben most emelt vádat az ügyészség.

Nézd meg a teljes riportot!

PINCÉKET ÁRASZTOTT EL A HATALMAS ESŐ

Hatalmas villámáradás alakult ki Nyíregyházán szerda délután. Rövid idő alatt annyi eső esett, hogy pillanatok alatt megteltek a csatornák, és a csatornafedeleket is felnyomta az összegyűlt esővíz. Több ház pincéje méteres víz alá került, sokaknak mindene odalett, a tűzoltók órákon át szivattyúztak.

Nézd meg a teljes riportot!

TŰZOLTÓK IS SEGÍTENEK A KIS MILÁNNAK

Négy és fél éves, de sem ülni, sem beszélni nem tud a kis Milán, aki mérhetetlen fájdalommal éli az életét. A kisfiúnál egy génhibát diagnosztizáltak az orvosok, de emellett emésztési problémája és epilepsziája is van. Milán több ezer fájdalmas kezelésen és több műtéten is átesett már. A tűzoltók most egy emberként segítenek a kisfiúnak.

Nézd meg a teljes riportot!

11 ÉVES KISLÁNYUK MARADT ÁRVÁN

Egy 11 éves kislány maradt árván a celldömölki brutális baleset után. Gábor és párja, Melinda frontálisan ütköztek egy busszal, azonnal meghaltak. Úgy tudjuk, egy kamion meg akarta előzni a buszt, észrevette a szemből közeledő autót, ezért visszahúzódott a sávjába. Gábor ettől ijedhetett meg, elránthatta a kormányt és a busznak ütközött. A fiatal párt egész Nemesszalók gyászolja.

Nézd meg a teljes riportot!

GYILKOSSÁG LETT AZ AUTÓS ÜLDÖZÉSBŐL

Száguldoztak autóval a faluban, ezen dühödött fel két dusnoki férfi, ezért üldözni kezdték a társaságot, végül gyilkosság lett a vége. A 44 éves családapa és társa azonnal a román autósok után indult, összevesztek, majd elmenekültek, egy földúton azonban utolérték a vendégmunkásokat, az apa ekkor szúrta halálra késsel az egyik férfit. A mentőket végül a gyilkos férfi és a fia értesítette, előállították őket.

Nézd meg a teljes riportot!

FELVETTE, AHOGY ERŐSZAKOLJA GYEREKÉT

Saját gyerekét is megerőszakolta egy férfi, társa pedig négyéves testvérét zaklatta rendszeresen, ezt pedig feltöltötték az internetre. Döbbenetes gyermekpornográf tartalmakat terjesztő bűnszervezetre csaptak le a rendőrök összesen nyolc helyszínen. Négy magyar férfit fogtak el, akik egy nemzetközi pedofil fórumot működtettek, aminek több ezer felhasználója volt. A bűnbanda tagjai akár 20 év börtönt is kaphatnak. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

NEM ADOTT CIGIT, MEG AKARTÁK FOJTANI

Vízbe akart fojtani két fiatal egy borsodi férfit, mert az nem adott nekik cigarettát. Rugdosták, ütötték, majd az árokba lökték és még ott is rátapostak, sőt a víz alá nyomták a fejét. Egy arra sétáló nő vette észre a támadást, ő kergette el a kamaszokat, majd hívott mentőt az összevert férfihoz. A kegyetlen tiniket most ítélte el a bíróság.

Nézd meg a teljes riportot!

RENDŐRÖK IS KÓRHÁZBAN A TŰZ MIATT

A párnája alá tette az égő cigarettacsikket egy férfi, ezért gyulladhatott ki a lakása Budapesten, a 16. kerületben. A szomszédok a füstöt vették észre, de hiába dörömböltek az ajtón, a férfi nem ment ki a lángoló lakásból. Akkora volt a füst a lépcsőházban, hogy szinte semmit nem lehetett látni, de legalább a lakók ki tudtak menekülni az épületből. A férfit végül a tűzoltók vitték ki a lakásból, miközben hat rendőr is megsérült.

Nézd meg a teljes riportot!

20 CENTIRŐL LŐTTE ARCON AZ ELADÓT

Elítélték azt a rablót, aki közvetlen közelről lőtte arcon az eladót az egyik szombathelyi dohányboltban. A férfi maszkban rontott be a trafikba, gázpisztolyát a nő fejéhez szegezte és úgy követelte tőle a bevételt. Az eladó hiába mondta neki, hogy megkapja a pénzt, csak ne bántsa, a rabló többször megütötte. Kiderült, hogy a férfit korábban más bűncselekmények miatt már élete végéig börtönre ítélték.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGÉGETT A FIA, ELÍTÉLTÉK AZ APÁT

A teste hatvan százaléka megégett annak a kisfiúnak, aki egy forró vizes fazékba esett Bodroghalmon. Az apja a mosáshoz forralt vizet, az edényt lerakta a földre, a gyerek ekkor botlott meg és beleesett. A férfi azonnal odarohant, kiemelte fiát a forró vízből, de addigra a gyerek már súlyosan megsérült. A férfi beismerte, hogy hibázott, most ítélték el.

Nézd meg a teljes riportot!

KETTEN ÖLTÉK MEG A NYUGDÍJAS FÉRFIT

Ketten öltek meg egy nyugdíjas férfit Budapesten, a 16. kerületben, a saját otthonában. Holttestét az egyik ismerőse találta meg, ő szólt a rendőröknek. Az áldozat egyik rokona szerint a nyugdíjas gyakran zűrös alakokkal ivott a környéken. A rendőrök már elfogtak egy 46 éves nőt és egy 26 éves férfit, ők ölhették meg a férfit. Kihallgatásuk adásunk alatt is tart.

Nézd meg a teljes riportot!

SZEXRE KÉNYSZERÍTETTE GYEREKEIT

Továbbra is tagadja a bűnösségét az a férfi, aki éveken keresztül zaklatta nem csak saját lányait, hanem nevelt fiát is Szákszenden. A férfi lánya és nevelt gyereke is vallomást tett a törvényszéken. A férfi őket többször orális szexre kényszerítette. A molesztálás akkor derült ki, amikor a lány az iskolájában csaknem 20 oldalon részletezte, hogy mit művelt vele az apja. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

KÉSSEL AKARTA MEGÖLNI FŐNÖKÉT

„Most megöllek!” Ezt kiabálta késsel a kezében egy encsencsi közmunkás és a főnöke felé rohant Szabolcs megyében. A vérengzést az őrjöngő munkatársai akadályozták meg, akik lefogták a késsel hadonászó férfit. Hiába vitték el a rendőrök, még a kihallgatásán is azt mondta, ha kiengedik, hazamegy és le fogja szúrni a főnökét. Egyelőre azonban nem megy haza, mert a bíróság letartóztatta.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?