INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

NÉLKÜLÖZNEK AZ ÁRVÁN MARADT GYEREKEK

Ruhákra, tisztálkodási szerekre, tűzifára és tanszerekre is szüksége van azoknak a gyerekeknek, akik a nagylóki tragédia után maradtak árván. Édesapjuk megfagyott, miután a helyi kocsma teraszán elaludt, más vendégek pedig viccből odakötözték a székhez és ott hagyták a hidegben. A gyerekek most rokonoknál laknak, de ott sokan vannak és nagyon szűkösen élnek.

Nézd meg a teljes riportot!

RENGETEG A BALESET A HÓ MIATT

Több helyen káosz alakult ki és rengeteg baleset történt az utakon, hogy leesett az idei első hó. Volt, aki nyári gumival indult útnak, ezért ütközött. Az autószerelőket megrohamozták a kocsi tulajdonosok, utolsó percre hagyták a gumicserét. A tömegközlekedés sem ment zökkenőmentesen, 1200 vonat késett vagy el sem indult.

Nézd meg a teljes riportot!

A HAVAZÁS MEGBÉNÍTOTTA A FŐVÁROST

Budapesten is megbénult a közlekedés az első hó után. Csúszósak és latyakosak az utak. Egy teherautó délután lezuhant a felüljáróról a XI. kerületben. De a tömegközeledésben is voltak ma fennakadások. Egyes buszok terelt útvonalon, nagyobb menetidővel jártak. Máshol pótlóbuszokra volt szükség. Sokan ma arra panaszkodtak, hogy az utak is latyakosak és olyan, mintha nem takarítanák őket, pedig a munkálatokat már tegnap éjjel elkezdték.

Nézd meg a teljes riportot!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?