INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

AUTÓJÁT MENTETTE, MEGFULLADT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóba csúszott az autójával és meghalt egy idős férfi Kőbányán. Bár az autó nem süllyedt el, a víz olyan magasan lehetett, hogy a szerencsétlenül járt nyugdíjas megfulladt. Hiába rohantak segíteni egy közeli lovarda dolgozói, nem tudták megmenteni az életét, pedig még a mentők is órákig küzdöttek érte.

Nézd meg a teljes riportot!

KERÉKPÁRT LOPOTT, LEBUKOTT

Vádat emeltek a pancser tolvaj ellen, aki Berettyóújfaluban úgy akart ellopni egy biciklit, hogy átemeli a kerítésen. A csörömpölést azonban meghallotta John Rambo, a család kutyája és riasztotta a gazdát, aki megzavarta a tolvajt. A férfi ekkor menekülőre fogta, a biciklit pedig hátra hagyta a kerítésen lógva.

Nézd meg a teljes riportot!

KÉT EMBERT ÖLHETETT MEG A VÁLLALKOZÓ

Viccfolyóiratba valók az ellene felhozott gyanúsítások – ezt mondta exkluzív interjújában a Tényeknek az a győri vállalkozó, akit két villanyszerelő megölésével is meggyanúsítottak. A férfi végezhetett Mácsik Zoltánnal és Orlik Vilmossal is, viszont ő mindent tagad. Ahogy a holttesteket sem találták meg. Az ügyben most zárták le a nyomozást: Zoltán felesége azt mondta, így már minden reménye elveszett, hogy elbúcsúzhasson férjétől.

Nézd meg a teljes riportot!

HATALMAS LÁNGOKKAL ÉGETT A LAKÁS

Hatalmas lángokkal égett egy háromszobás lakás Budapesten, a 12. kerületben. Az ott élő idős férfit a tűzoltóknak kellett kimenteniük, kórházba vitték. Az oltás órákon keresztül tartott, egyre-másra jelentek meg újabb tűzfészkek a szobákban. A lakás teljesen kiégett. Egy szemtanú azt mondta a Tényeknek, hogy a tomboló tűznek még a hangja is félelmetes volt. A tűzről és az oltásról megrendítő videó készült. Máris mutatjuk.

Nézd meg a teljes riportot!

Nézd meg a teljes riportot!

FILM ALAPJÁN ROBBANTOTT CSÖRÖGÖN

Kommandósok fogták el azt a férfit, aki bosszúból Molotov-koktélt dobott volt anyósa házára, azt mondja, egy film alapján találta ki az ámokfutást. A házban volt élettársa a kisfiával tévézett, amikor a benzines palack felrobbant. Halálra rémültek, csak a szerencsén múlt, hogy ki tudtak menekülni.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGFOJTOTTA ÉLETTÁRSÁT, ELÍTÉLTÉK

A lehető legszigorúbb büntetést kapta az a férfi, aki brutálisan összeverte, majd megfojtotta élettársát Zalaegerszegen. Azért lett rá dühös, mert a nő olyan részeg volt, hogy mozogni is alig tudott. Most másodfokon is azt állította, hogy nem ő ölt, és hogy szerette a nőt, a bíróság viszont bűnösnek mondta ki. De az is kiderült róla, hogy nem először gyilkolt, korábban az apját és annak élettársát is megölte.

10 MÉTER MÉLY SZAKADÉKBA ZUHANT A NŐ

Tíz méter mély szakadékba zuhant egy 20 év körüli nő Pécsett, mert valószínűleg rosszul lépett. A bajba jutott nőt egy kutyasétáltató találta meg már sötétben, ő riasztotta a tűzoltókat, akik egy speciális hordágyra erősítették a sérültet és felhúzták a szakadékból. Súlyos állapotban vitték kórházba. Úgy tudjuk, a baleset helyszínén ugyan kiépített túraút van, de ott éppen hiányzott a korlát, ahol a nő lezuhant.

BICIKLIVEL AKADT FENN A KERÍTÉSEN

Fennakadt a kerítésen a biciklijével egy betörő Berettyóújfaluban. A pancser tolvaj egy kerékpárt akart úgy ellopni, hogy átemeli a kerítésen, ráadásul azért tört be épp abba a házba, mert úgy tudta, mindenki COVID-os és emiatt kórházban van. A csörömpölést végül a család kutyája hallotta meg és riasztotta a gazdát. A tolvaj ekkor akart elmenekülni, de a rendőrök egy órán belül elfogták. Azt mondta, ő csak haza akart tekerni.

GYEREKE ELŐTT LŐTTÉK MEG KUTYÁJUKAT

Légpuskával tarkón lőttek egy két hónapos kölyökkutyát Tiszapüspökiben. A foxi gazdája a brutális kínzást végignézte, de az egész családot megrázta az eset, az anya azt mondja: még a 19 éves gyereke is sírt a kutyáért. Az állat szerencsére már jobban van, sérülései viszont nyomot hagytak. A légpisztolyt használó férfit a rendőrség elfogta, állatkínzással gyanúsítják.

A VÉTLEN SOFŐR HALT MEG A BALESETBEN

A vétlen sofőr halt szörnyet egy brutális balesetben Szentgálnál, Veszprém megyében. Két autó ütközött frontálisan, a hibázó sofőr egy kanyarban tért át a szembesávba, ekkor csapódott a másik kocsinak. A 40 éves férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. Az autók akkora sebességgel ütköztek, hogy a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak.

Nézd meg a teljes riportot!

EGY ÉVE VERTÉK ÖSSZE, MOST IS MŰTIK

Több, mint egy évvel a brutális támadás után ismét meg kellett műteni Orosz Bernadett arcát. A nőt volt katona párja brutálisan megverte egy osztálytalálkozón. A többgyermekes anya most azt mondta, ismét átélte a borzalmakat, mivel megint véres és bedagadt arccal kellett tükörbe néznie. Messze még a gyógyulása, ráadásul hamarosan a kegyetlen férfival is találkozni fog a bíróságon.

Nézd meg a teljes riportot!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?