Létrehozva: 2021.04.08.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Hatalmas, 30-40 méteres lángokkal égett egy szupermarket Szentendrén, a HÉV-végállomás mellett. Akkora volt a hőség, hogy az utasok alig tudtak leszállni a szerelvényekről. Több vásárló is épp bent volt, amikor megszólalt a tűzriasztó, őket a dolgozók terelték ki. A mentők két nőt vittek kórházba füstmérgezéssel. 71 tűzoltó oltotta a lángokat, mára csak az épület váza maradt meg. A kár több százmillió forint.

Bozótvágóval a kezében fenyegette meg a rendőröket egy férfi Encsen. Azt mondta nekik, megöli, lefejezi őket, mindezt azért, mert testvérét meg akarták bilincselni a járőrök. Azért hívták ki a rendőröket, mert a férfi azzal fenyegetőzött, hogy magában vagy a családjában kárt tesz. Végül nemcsak ő támadt a rendőrökre, hanem az édesanyjuk is. Most mindkettőjüket elítélték.

Elszabadult kerekek törtek totálkárosra egy autót a Kozármislenyt elkerülő úton. Egy nyergesvontatónak szakadt le a két kereke. Ezek csapódtak hatalmas sebességgel egy autónak, amelyben egy anyuka a gyerekével utazott. A nő könnyeivel küszködve nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondta, csak egy nagy csattanást hallott, érezte, hogy nagy baj lesz, majd, amikor kiszálltak, el se hitte, hogy túlélték.

Mentálisan beteg lehet az az 52 éves férfi, aki húsvéthétfőn kezdett ámokfutásba Tapolcán. Részegen száguldozott több településen is, rengeteg autót összetört és két rendőrt majdnem halálra gázolt. Most az is kiderült, hogy mindezt a felfüggesztett börtönbüntetése alatt követte el. A bíróság letartóztatta. Akár hét és fél évre is börtönbe kerülhet.

INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost
FIÁT MENTETTE A TÓBA FULLADT APA Fuldokló fiát akarta megmenteni egy férfi, utána ugrott a Rétközi-tóba, de mindketten elmerültek. Apa és fia horgászni indultak, a fiú, amint bemászott a csónakba, a vízbe esett. Az apa a partról ugrott utána, de már egyikük sem jutott ki. A halőr látta meg, hogy baj van, a fiút kihúzta a tóból és a mentőknek sikerült újraéleszteni. Az apát viszont már nem tudták megmenteni, holttestét a búvárok találták meg. Nézd meg a teljes riportot! GEREBLYÉVEL VERTÉK FÉLHOLTRA A FIÚT Gereblyével, lapáttal és bottal vertek félholtra távoli rokonai egy 16 éves fiút Sárkeresztúron. Bevérzett a koponyája, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta és még mindig válságos állapotban van. A helyiek szerint gyakori, hogy a gyerekek összevesznek és egymás ellen fordítják a rokonokat. A fiú családja bosszút esküdött, megfenyegették a támadókat, ezért rendőröket küldtek a településre. Négy verekedőt őrizetbe vettek. Nézd meg a teljes riportot! HÁZNAK CSAPÓDOTT, ELFUTOTT A SOFŐR Családi ház kerítésének csapódott egy részeg sofőr éjjel a Pest megyei Kosdon. Miután összetört autóját már nem tudta beindítani, elmenekült, bár tántorgott és botladozott. Volt, aki utána is kiabált, de ő csak futott. Az egyik szomszéd videóra vette. Az utcában élők azt mondják, állandóan száguldoznak ott a sofőrök, több kerítést betörtek már, ezért sebességkorlátozó táblát szeretnének. Nézd meg a teljes riportot!   PÉNZT KÉRTEK A BETEG KISLÁNYTÓL Ötmillió forintot akart kicsalni az izomsorvadásos beteg kislány szüleitől egy férfi telefonon. Azt állította, hogy egy svájci cég vezetője és egy nagyobb összeggel szeretné támogatni Lilike gyógyulását. Mindezt bitcoinnal tenné, amelynek átváltásához 5 millió forintot a családnak kellene befizetni. Ezután néhány héttel pedig a család megkapná a közel 50 milliós adományt. A szülők feljelentették a csalót. Nézd meg a teljes riportot! BÜNTETÉS HELYETT GYŰRŰT KAPOTT Nagyon megijedt, remegett az a nő, akit húsvétkor megállítottak a rendőrök. Nem találta az egészségügyi dobozát az autóban, ezért azt hitte, megbüntetik. Ám végül jegygyűrűt kapott. Az ellenőrzést ugyanis a rendőr párja szervezte meg, hogy így kérje meg a kezét. De egy tűzoltó is nagyon meglepte a barátnőjét az emlékezetes lánykéréssel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A menyasszony örömében elsírta magát. Nézd meg a teljes riportot! TÜKÖRKÉPÉVEL VIASKODIK A GÓLYA Tükörképével veszekszik egy gólya napok óta Gyula belvárosában. Táncol, pörög, sőt a szárnyait nyitogatva még rá is támad a tükörképére. Mivel a közelben fészkel egy kéményen, szinte minden nap elmegy harcolni a képmásával. A környékbeliek odajárnak megcsodálni és videóra venni. Szakemberek szerint ez természetes viselkedés a gólyáknál, de vannak veszélyei annak, hogy sok idejét és energiáját elveszi a párbaj képzelt riválisával. Nézd meg a teljes riportot!

tedArticles]

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

vg.hu

Magyarországi bankot „zsákolt” a BYD

life.hu

Napi horoszkóp 2024. április 24.: ennek a csillagjegynek lezárul egy szakasz az életében

vg.hu

Romániai gigagyárba toboroznak munkaerőt Magyarországról, rendkívül magas fizetéssel

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Házasság első látásra: Nem hiszed el, milyen kínos titok derült ki Csabiról

ripost.hu

„Megvan bennem a vágy” – Marco Rossi dörzsölheti a tenyerét, komoly ajánlatot kapott

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Már látni a végét a rossz időnek, de nem örülhetünk önfeledten

INSIDER

"Borzasztóan szédülök és fáj mindenem" – tizenketten verték az utcán félholtra Norbit

INSIDER

Nem tudta kifizetni 20 milliós adósságát, láncra verve tartották

INSIDER

Holtan találtak rá az eltűnt nyíregyházi négygyermekes anyára