INSIDER

Újabb bizonyíték arra, hogy Karácsony Gergely nem tud angolul megszólalni

A török Medyascope-nak nyilatkozott tavaly Karácsony Gergely – tolmács segítségével. Nem értette a török riporter angol kérdéseit, és magyarul válaszolt rájuk.
  • Szerző: Ripost

Újabb felvétel került elő, ami azt bizonyítja, hogy Karácsony Gergely nem beszél és nem is ért angolul. Ezúttal a török Medyascope-nak adott, rendkívül kínosra sikerült interjúja látott napvilágot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Karácsonynak, egy, a kamera által nem mutatott tolmács segít a török riporter angolul feltett kérdéseinek lefordításában, majd Karácsony magyarul adott válaszait is ő tolmácsolja a török újságírónak.

A felvételt Bohár Dániel, a Pesti TV munkatársa találta meg. „Így ad interjút 'angolul' Karácsony Gergely” – kommentálta a nem mindennapi videót. Bohár posztjában külön kiemelte a török műsorvezető kedvességét, hiszen az üdvözlés erejéig megtanult magyarul. „A főpolgármester addig értette is” – tette hozzá ironikusan.

Mint arról hétfőn a Magyar Nemzet beszámolt, az Oktatási Hivatal hétfőn felveszi a kapcsolatot a Budapesti Corvinus Egyetemmel, és arra kérik az egyetemet, hogy vizsgálják meg Karácsony Gergely főpolgármester nyelvvizsga-bizonyítványának ügyét. Szintén a Nemzet derítette ki, hogy Karácsony Gergely nem lehetett volna tanársegéd 2004 és 2008 között a Budapesti Corvinus Egyetemen, mivel nem felelt meg az intézmény szabályában leírt feltételeknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?