INSIDER

Újabb felkavaró részletek derültek ki a Csepelen karambolozó 18 éves fiatalokról

Rengeteg szemtanú látta a baleset előtt azt a száguldó Mazdát, amelyik végül Csepelen egy busszal ütközött, és a benne ülő két 18 éves fiatal életét vesztette. Többek életét is veszélyeztették.
  • Szerző: Ripost

Egyre több információ derül ki a 18 éves fiatalokról, akik szombat éjjel egy közlekedési balesetben vesztették életüket Csepelen. Mazdájukkal szinte belerobbantak a szembejövő sávban menetrend szerint közlekedő autóbuszba. Az autó teljesen összetört, a két fiatal pedig a helyszínen életét vesztette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint arról a korábban beszámolt, több elmélet is kering a balesettel kapcsolatban. Egyre többen vélik úgy, hogy a fiatalok gyorsulási versenyen vehettek részt, ez a csepeli Szent István úton állítólag teljesen megszokott, hogy hétvégente a hosszú egyenes szakaszon fiatalok mérik össze autóik erejét.

két 18 éves fiatal

Hatalmas sebességgel robbant az autó a buszba (Fotó: MTI / Mihádák Zoltán)

Bár a rendőrség szerdán még azt nyilatkozta a -nak, hogy egyelőre nem merült fel információ arra nézve, hogy másik autó is résztvevője lett volna a balesetnek, több internetes komment alapján úgy tűnik, nem egyedül száguldott a Mazda. „Nem álhír. Egész este ezt játszotta. Egy bordó autóval versenyzett. Többször volt, hogy alig tudott bemenni a busz elé. A férjem volt a buszsofőr” – szól a komment, amely lapunk birtokába jutott.

A száguldó autót aznap este többen is látták, sőt, másokkal is majdnem ütközött. „Mi a tragédia előtt mentünk vele szemben. Az volt a szerencsénk, hogy a párom rutinos sofőr, és lehúzódott az út szélére, nagyon félelmetes volt, ahogy körülbelül fénysebességgel repült el mellettünk, de ekkor még jött mögötte egy másik autó, nem egyedül volt” – írja egy másik kommentelő. Ezek alapján két, egymástól független tanú is azt látta, hogy nem egyedül száguldott az autó.

Lapunk úgy tudja, a fiatal a Mazdát idén augusztusban vásárolta, vagy kapta. Egy ismerőse a -nak azt mesélte, ez volt az álomautója, sokat hangoztatta, hogy addig nem fog meghalni, amíg nem lesz egy ilyen kocsija...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?