INSIDER

Üzent az Agykontroll atyja, ez a véleménye a koronavírus-járványról

Nyílt levelet írt oltásellenes barátjának dr. Domján László, az Agykontroll hazai atyja, ebben kifejti, hogyan gondolkodik a koronavírusról és a védekezésről.
  • Szerző: Ripost

Dr. Domján László orvos emberek tízezreinek tanította meg az agykontrollt, többek között azt, hogyan állíthatják a gyógyulásuk szolgálatába saját elméjüket. Nála jobban senki nem hisz az öngyógyítás képességében. Most azonban ő is azt javasolja: akik élni akarnak, azok oltassák be magukat. Nyílt levelét, amit oltásellenes barátjának írt, eljuttatta a szerkesztőségébe is. Ebben kifejti: a koronavírus már olyan mértékben elterjedt a Földön, hogy „a környezetünket képező mikrobaflóra stabilan jelenlevő, új szereplőjeként kell számolnunk vele. Részletkérdés, hogy mi módon terjed a vírus. A lényeg az, hogy már annyira elterjedt, hogy hosszú időre közénk települt „társbérlőnknek” kell tekintenünk. Tehát várhatóan évszázadokig vagy évezredekig köztünk fog élni, mint például a kolera és a himlő betegséget okozó mikrobák.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eddig történt megfertőződések adatai azt mutatják, hogy az emberek egy része túléli az ezzel a vírussal történt találkozást, VISZONT AZ EMBEREK JELENTŐS HÁNYADA – főleg az idősebbek – nem élik túl.

Az influenzavírusok is vírusok. De a legtöbb ember az influenzavírussal történő találkozást túléli, és csak parányi hányaduk veszti miatta életét. Influenzaoltást ezért sohasem kértem„ – írja az Agykontroll hazai atyja, majd így folytatja:

”Ez az új „lakó” más természetű. A vele történő találkozás hatására NAGYON SOKAN meghalnak.

Ha viszont legyengített változatukat „bemutatjuk” immunrendszerünknek – ez az oltás lényege –, akkor szervezetünk fel tud készülni az ELŐBB-UTÓBB ELKERÜLHETETLENÜL BEKÖVETKEZŐ „randevúra”,

és amikor ez megtörténik, akkor már FELVÉRTEZVE fogadja a koronavírust. Ezért a beoltott emberek legeslegtöbbje nem hal bele e találkozásba.

Akik élni akarnak, azoknak az elmondottak miatt azt javaslom, hogy oltassák be magukat„ – írja dr. Domján László.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?