INSIDER

Váratlan fordulat: lelkészt vesz feleségül Kaiser Ede

Kaiser Ede élete teljesen megváltozott, és a börtönből való szabadulása után még a szerelem is rátalált.
  • Szerző: Ripost

Váratlan fordulatokban bővelkedik Kaiser Ede élete: a móri mészárlással tévesen valós életfogytiglanig elítélt férfit eltalálta Ámor nyila. Választása pedig egy teológiát végzett lelkész lányra esett.

Fotó: Bors / Bánkuti Sándor

A szerelmesek annyira boldogok együtt, hogy megismerkedésük után nem sokkal már az eljegyzés is megtörtént.

„Életemben ilyen boldog nem voltam, mint amióta Marianna mellettem van. Ő maga a csoda, érdemes volt ennyi évet várnom rá. Először csak leveleztünk, aztán sok-sok üzenetváltás után végre megtörtént az első randevú. Szépségével és lenyűgöző eszével azonnal teljesen elbűvölt” – áradozott a 18 év börtön után tavasszal szabadult Kaiser.

„Hamar éreztem, hogy nincs mire várnom, a párosunk úgy tökéletes, ahogy van, ezért nemrégiben megkértem a kezét. Szerencsére igent mondott. A teológia, a hit engem is foglalkoztatott, a börtönben több ilyen témájú könyvet is kiolvastam, de jócskán van mit tanulnom Marianntól. Sosem találkoztam még ilyen tiszta lélekkel, mint ő!”

Kaiser Ede a Blikknek adott interjújában elmondta, megfogadta, hogy nem kerül vissza a börtönbe. Ehhez tartja is magát és teljesen megváltozott az élete.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?