INSIDER

Kommandósok gyűrűjében vezették be, megszólalt a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottja

Az anyának és a kisfiának azért kellett meghalnia, mert B. Zsolt féltékeny volt a kétéves kisgyerekre.
  • Szerző: Ripost

Tagadja, hogy megölte volna volt szerelmét és szerelme kisfiát B. Zsolt. A bíróságra kommandósok gyűrűjében érkezett férfi nem ismeri el a gyilkosságot, de hajlandó vallomást tenni.

 

„Nincs közöm a halálukhoz, nincs emlékem róla” – mondta a férfi a bírónak a helyszíni tudósítója szerint.

A vádirat szerint B. Zsolt 2018 tavaszán, a munkahelyén ismerte meg a nála tizennyolc évvel fiatalabb Enikőt, akivel jú­liusban össze is költöztek. Enikő lakásában éltek, velük lakott a nő kisfia, Gergő is. Ám B. Zsolt féltékeny volt a kisfiúra, ezért Enikő szeptember közepén közölte a férfival, hogy szakítani akar, majd két nappal később gyermekével együtt a volt élettársához, Gergő édesapjához költözött.

 

B. Zsolt ebbe nem tudott belenyugodni, de közeledését a nő visszautasította. Enikő végül beleegyezett, hogy amikor hátramaradt dolgaikért visszamennek a Baglyas-szőlőhegyi házba, a férfi elbúcsúzzon tőle. B. Zsolt tavaly szeptember 27-én, késő délután érkezett a házhoz. Enikő fejfájásra panaszkodott, ami miatt a férfi a kanapén mellé térdepelt, a halántékát masszírozta, majd hirtelen két kézzel megragadta a nő nyakát, és megfojtotta őt. Ekkor ment be a szobába Gergőke, aki sírva szólítgatta édesanyját, és felmászott mellé a kanapéra. Erre a férfi megragadta, a gyerekszobába vitte, és egy konyhakéssel őt is megölte.

És ezeket olvastad már?