INSIDER

„Végigkísérte a fél életem„ – értékes gyűrűt hagyott el Anita, nagy jutalmat ígér a megtalálónak

Gyermekeinek születésénél, de életének az összes nehéz pillanatában is vele volt a gyűrűje. Anita nagyon várja vissza szeretett ékszerét.
  • Szerző: Ripost

Még augusztus 6-án hagyta el gyűrűjét Anita a IV. kerültben, Újpesten. Az ékszer számára felbecsülhetetlen értékű, ezért is ajánlott a megtalálónak 150 ezer forintot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Olvasói fotó

„Az ékszert augusztus 6-án a Semsey Aladár park vonzáskörében hagytam el Újpesten, éppen néhány hete lett nagyobbra tágítva a mérete. A gyűrűmet egy kiváló csapat, a Szabó ékszer üzlet készítette el számomra teljesen egyedi elképzeléseim és terveim alapján, ugyanis nem egy hagyományos ékszer. A családunk több régi ékszere is beleolvasztásra került hagyományból. Életem legfontosabb, legkeményebb küzdelmeit élte meg velem ez a gyűrű. Egészen fiatalon kellett megküzdenem a rákkal, a sorozatos műtétekkel, sugárkezeléssekkel, de ott volt mindkét gyermekem születésénél is. Mindig velem volt, minden élethelyzetben erőt adott, akárhányszor nehézség elé sodort az élet, csak rá néztem, és elmúlt minden aggodalmam„ – magyarázta a nak Anita, majd folytatta: „Ez a gyűrű számomra nem csupán egy eljegyzési gyűrű, hanem a legnagyobb talizmánom is egyben, mely az erőt jelképezi, a barátságot, a szeretetet.”

Fotó: Olvasói fotó

150 ezer forint üti a markát a megtalálónak

„Felbecsülhetetlen az értéke számomra. 150 ezer forint pénz jutalomban részesül a becsületes megtaláló„ – tette hozzá a gyűrű jogos tulajdonosa.

A megtaláló a [email protected] e-mail címen tudja felvenni a kapcsolatot Anitával.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?