INSIDER

Végignézte a 6 éves kislány, ahogy apja bozótvágóval kaszabolja az anyját Szabolcsban

A férfi és a felesége a gyermekelhelyezésen veszett össze, a férfi ekkor ragadott fegyvert.
  • Szerző: Ripost

Elrendelték egy szabolcsi férfi letartóztatását, mert bozótvágó késsel bántalmazta tőle különélő feleségét. Az ügyészség szerint a gyanúsított augusztus 17-én egy szabolcsi településen lévő családi ház udvarán kiskorú gyermekük elhelyezése miatt összeveszett feleségével, bozótvágó késsel hadonászni kezdett, majd elzavarta a nőt. Az asszony megpróbált elfutni, de a gyanúsított utolérte, megszorította a karját és egy háztömbnyit vonszolta magával, majd letérdeltette és a bozótvágóval baloldalt megvágta a nyakát, a lapockáját és az arcát, majd hajánál fogva elkezdte húzni.

Amikor a férfi elengedte a haját, a nő el tudott menekülni, egy udvari kamrában elbújt és telefonon értesítette a rendőrséget. A bántalmazást a gyanúsított és a megtámadott nő közös hatéves gyermeke is végignézte – derült ki a Nyíregyházi Törvényszék közleményéből.

Az anyuka nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban „a súlyosabb sérülés csupán a véletlen folytán maradt el” – írták.

A bíróság szerint a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított esetében tartani kell attól, hogy szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné vagy újabb, szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el – indokolt a törvényszék. A végzés nem végleges.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?