Létrehozva: 2021.06.07.

Végre kiderülhet az igazság: 2 napon át követi a bírónő VV Fanni utolsó útját

A bíróság maga ered az eltűnt holttest nyomába, melynek útját autóból kinyert GPS-adatok alapján két napon át utaznak a feltételezett helyszínekre.

Egy nehezen megoldható gyilkossági ügy nem hétköznapi megoldásokat kíván! Talán nem is meglepő, hogy VV Fanni rejtélyes gyilkossági ügyében rendhagyó döntéseket hoz a bíróság. Mint arról a Bors elsőként beszámolt, idén tavasszal felpörögtek az események Novozánszki Fanni gyilkossági ügyében. A júniusi tárgyalás után helyszíni tárgyalás következhet. Információink szerint egy kihelyezett tárgyalást tartanának annál a dunai stégnél, ahol a nyomozók és az FBI emberei szerint is a legvalószínűbb, hogy a vádlott megszabadult a lány holttesté­től. A friss hírek szerint ennél még extrább javaslattal állt elő az ügy bírája, dr. Farkas Gabriella, aki úgy döntött, hogy személyesen ered majd a feltételezhetően halott lány nyomába.

Továbbra sem találják VV Fanni holttestét

„Kifejezetten ritkán történik meg az ilyen, de annyira speciális az ügy, hogy indokolt ez a nem mindennapi megoldás” – mondta a Bors megkeresésére dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

„A tervek szerint a bíróság végigjárja a feltételezett gyilkos útját. Fanni lakásától indulunk, természetesen a vád és a védelem is jelen lesz, majd Budapestet elhagyva, a pontos GPS-adatokat követve elmegyünk Siófokra, ahol megállt B. László, majd tovább követjük az útját Dunaújvárosba, és onnan Szalkszentmártonba megyünk a stéghez” – magyarázta a jogász, majd így folytatja: „Ez legalább kétnapos út lesz, és nagyon fontos eleme a tárgyalássorozatnak. A törvényszék ugyanis minden lehetőséget megragad, hogy közelebb kerüljön a lehetséges megoldáshoz. A bírónő a saját bőrén akarja érezni, a szemével látni, honnan hova ment a gyanúsított, és majd ennek fényében tesz ténymegállapítást.”

Dr. Farkas Gabriella maga ered a holttest nyomába Fotó: Sulyok László/SULY

A személyes impulzus az ügyvéd szerint sokat nyom majd a latba amellett, ha összeállt a bizonyítási rendszer is. Csak így lehetséges, hogy holttest hiányában, gyilkossági ügyben ítéletet hozzanak. „Az igazság órája közeledik, legkésőbb az ősz folyamán be kell következnie annak, hogy ítéletet hirdetnek” – mondja Lichy, majd hozzáteszi: „Véleményem szerint itt kétféle ítélet születhet. Vagy ártatlan, amit elképzelni sem tudok a rendelkezésre álló közvetett bizonyítékok ismeretében, vagy bűnös, amit életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetnek. Súlyosbító körülmény az is, hogy az elkövető a holttest helyét meg sem próbálta feltárni, esélyt sem adott a családnak, hogy eltemessék a gyermeküket. Sokat elárul a hozzáállásáról ez a fajta viselkedés.”

A vádlott unokaöccse, korábbi védője, dr. Brodmann Péter elégedett azzal, hogy bejárják a helyszínt. „Gyakorlatilag ezt mi indítványoztuk még novemberben. Ko­rábban szerettük volna, amikor még nincs ennyi lomb a fákon, mert így nyáron egé­szen más lesz a látkép, mint a feltételezett elkövetés időpontjában, de így is jó” – mondta lapunknak, majd hozzátette: „A büntetéssel kapcsolatban nagyon mást gondolunk, mint a védelem. Mivel nincs holttest, és az élet elvételére sincsenek nyomok, személyi szabadság megsértésének minősített bűntettében lehet csak elítélni B. Lászlót.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország nagy bejelentése

origo.hu

Felesége nélkül utazott el a Házasság első látásra sztárja

borsonline.hu

Házasság első látásra: egyetlen páros döntött az együtt maradás mellett

mandiner.hu

Kekeckedett Szijjártóval a külföldi műsorvezető, a miniszter frappáns mondattal tette helyre (Videó)

magyarnemzet.hu

Óriási doppingbotrány miatt magyar úszók olimpiai helyezése is változhat

origo.hu

Első gyerekét várja a Jóban Rosszban egykori színésznője

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

magyarnemzet.hu

Juszt alpári húzása, ezúttal Orbánnal piszkoskodott, de csúnya vége lett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Hol a legolcsóbbak a laktóz- és gluténmentes termékek a hétvégén? Az Árfigyelő segített megtalálni a legjobb árakat!

INSIDER

Megküzdött a fogyásáért Eszter: "Ez a százegyedik életmódváltásom"

INSIDER

„Minden esése emlékeztet minket arra, hogy fogy az időnk" – Alig merik kivinni az udvarra szülei az izomsorvadásos Ádint

INSIDER

Ezt nem hiszed el: emberi ürülékkel és konyhai szeméttel repül a magyar légitársaság gépe