INSIDER

Videón az elfogás: saját udvarán várták a zsaruk a drogdíler Attilát, miután hazatért a beszerzőkörútról

Rendőrök csaptak le egy beszerzőkörútról hazatérő kábítószer-kereskedőre szombaton Győrben, a Hollandiából behozott kábítószergyanús anyag feketepiaci értéke 3 millió forint – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda vasárnap a police.hu-n.
  • Szerző: Ripost

A 39 éves Sz. Attilához egy nyomozás során jutottak el a rendőrök. A férfi néhány napos külföldi tartózkodás után szombaton érkezett vissza Magyarországra, győri lakóhelyére azonban már nem tudott bejutni, mert a rendőrök az ingatlan udvarán elfogták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ruházatának és poggyászának átvizsgálásakor fóliába tekert csomagot és több kisebb méretű fémdobozt találtak. Sz. Attila elmondta, hogy a csomagban egy kilogramm amfetamin, a fémdobozokban pedig meszkalin gomba van. Élettársának táskájából a férfi elmondása szerint saját használatra szánt kábítószer került elő.

Fotó: police.hu

A lefoglalt és jelenleg szakértő által vizsgált kábítószergyanús anyag körülbelül 1000 adagra porciózható – írja az MTI.

Fotó: police.hu

A nyomozók a pár mindkét tagját előállították, a férfit kábítószer-kereskedelem, míg élettársát kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatását.

Fotó: police.hu

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?