INSIDER

Videón jelentette be a gyilkosságot: gyermeke előtt ölte meg barátját Szilveszter

Életfogytiglanit kaphat az LGT koncerten késelő Szilveszter.
  • Szerző: Ripost

H. Ernő, a polgári családapa és későbbi gyilkosa, O. Szilveszter már korábban is ismerték egymást. Barátságuk akkor fordult ellenséges viszonyba, mikor Szilveszter felesége Ernő élettársa lett, amit a férfi képtelen volt megemészteni. Ezért folyamatosan fenyegette a párt, még élő videóban is közölte: végezni fog velük.

Szilveszter tavaly augusztusban először volt szerelmére csapott le: megvárta, míg az asszony felé biciklizik, majd amikor odaért, hajánál fogva lerántotta a kerékpárról, és megverte.

Legközelebb 17 nap múlva csapott le, méghozzá azon a polgári koncertsorozaton, ahol hatalmas tömeg és több híres fellépő is megfordult. A rendezvényre H. Ernő is kilátogatott 15 éves kislányával, Vanesszával, amikor a bulin Szilveszter is megjelent. Éppen az LGT két tagjával fellépő Zenevonat formáció koncertezett, amit Szilveszter élőben is közvetített, amikor meglátta Ernőt. A férfi ekkor riválisa mögé lopakodott, rávetette magát, és a földre rántotta Ernőt, majd a magával vitt késsel többször is megszúrta az áldozat rémülettől sikoltozó kislánya előtt.

Ernő életét sajnos nem tudták megmenteni. Kislányát sokkos állapotban vitték el a helyszínről: mai napig sem tudta kiheverni, hogy végig kellett néznie édesapja meggyilkolását.

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a többszörös visszaeső Szilveszter ellen előre kitervelt emberölés, súlyos testi sértés kísérlete és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken.

A főügyészség a vádiratban életfogytig fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?