INSIDER

VV Fanni barátnője tudhatja, hogy hol a lány teste – ma folytatódik a tárgyalás

Egyre többször merül fel a tárgyalásokon a vádlott B. László mellett VV Fanni állítólagos legjobb barátnője, B. Erika neve is. Az áldozat családjának ügyvédje, Lichy József utalt arra, ő többet tudhat Fanniról, mint ami eddig kiderült.
  • Szerző: Ripost

VV Fanni barátnője tudhatja, hogy hol van az egykori villalakó teste. Lichy József a Retro Rádió reggeli műsorában a minap Bochkor Gábor kérdésére elmondta, hogy Fanni barátnője, B. Erika önként vetette alá magát a poligráfos vizsgálatnak, ami felemás eredményt hozott. Arra a kérdésre, hogy nyújtott-e valamilyen segítséget Fanni eltüntetéséhez, nemmel válaszolt, a hazugságvizsgáló műszer szerint ez így is van. A másik kérdésre, hogy mondta-e neki a vádlott, hogy megölte Fannit, a gép megtévesztő szándékú választ jelzett. A harmadik kérdésre, tudja-e, Fanni hol lehet, szintén nemmel válaszolt, a gép ekkor is bejelzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez egyáltalán nem lepte meg H. Hajnalkát, aki jóval régebben összebarátkozott Fannival, mint B. Erika.

„Annyira egyértelmű, s már három éve is elmondtam a nyomozóknak, hogy egész egyszerűen bizonyos emberek el akarták szedni Fanni pénzét, és kitervelték az egészet” – elevenítette fel a történteket a Borsnak Hajnalka, aki biztos benne, hogy a vádlotton kívül más is tudja, hol és hogyan tüntették el a barátnőjét, s szerinte az egész bűncselekményt több hónapos rákészülés előzte meg.

VV Fanni barátnője, Hajnalka a tárgyaláson

VV Fanni barátnője, Hajnalka nagyon szeretné már, ha kiderülne az igazság. Fotó: Bors

„Fannit pár hét alatt módszeresen szakították el a külvilágtól, a barátaitól, s szinte már csak egy emberrel tartotta a kapcsolatot. Rengeteg hazugság, ármánykodás szőtte át ezt az időszakot, de Fanni sajnos hitt és bízott, még azok után is, hogy az állítólagos „legjobb barátnőtől” egy „köszönömöt” nem ka­pott, amikor nem sokkal a halála előtt kifizette az óvadékát, és ki­hozta őt az előzetesből” – emlékezett vissza Hajni, aki ha teheti, jelen van a tárgyalásokon, mert a mai na­pig szívén viseli elvesztett barátnője sorsát.

VV Fanni tárgyalása

VV Fanni ügyében újabb és újabb fejlemények. Fotó: Bors

Így lett figyelmes arra az ellentmondásra is, hogy bár a vádlott azt állítja, ő Fanni eltűnésének a napján beszélt és találkozott először a lánnyal, ám B. László exe a tavaly szeptemberi tárgyaláson azt mondta, már az eltűnés előtt hetekkel hallotta B. László szájából a VV Fanni nevet.

Hogy mi az igazság, vajon egy vagy több ember lelkén szárad-e a celeblány tragédiája, még mindig talány. A több mint három év után sem állt még össze a mozaik, de minden bírósági tárgyalás újabb és újabb fordulatot tartogat. Ahogy a Bors megírta, legutóbb az derült ki, hogy a cserfes valóságshow-szereplőt egy stégről dob­hatták a Dunába. Minderről az ügy­gazda, Szamosi Csaba nyomozó számolt be a bíróságon, aki szerint a napnál is világosabb, hogy a vádlott az elkövető. Talán ha­ma­rosan az is tisztázódhat, mit tud az ügyről B. Erika. Ma folytatódik a tárgyalás.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?