Létrehozva: 2021.04.21.

Újabb fordulat jöhet VV Fanni ügyében: Bizonyítási indítvány készül

Beférhet-e egy 160 centis lány és egy ruhákkal teli bőrönd egy Citroën Cactus csomagtartójába? Erre a kérdésre keresi majd a választ a bíróság Novozánszki Fanni elrablásának helyszíni tárgyalásán. A válasz eldöntheti a vádlott további sorsát.

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, felpörögtek az események Novozánszki Fanni gyilkossági ügyében. Azt rebesgetik, a júniusi tárgyalás után már az utolsó, helyszíni tárgyalás következhet.

 

VV Fanni holttestét máig nem találták meg (Fotó: RTL II)

Ahogy azt a Bors elsőként megtudta, a kihelyezett tárgyalást annál a dunai stégnél tervezik, ahol a nyomozók és az FBI emberei szerint is a legvalószínűbb, hogy a vádlott megszabadult a celeblány holttestétől. Mindeközben a Bors azt is megtudta, hogy a védelem kulcsfontosságú bizonyítási indítvánnyal él, ami akár a vádat is megdöntheti.

A Citroën C4 Cactus típusú gépkocsi (Fotó: Shutterstock)

„Dr. Bálint Roland ügyvéd úr a 2020. január 9-i tárgyaláson több indítványt tett. Az egyik legfontosabb az volt, hogy egy, a vádlott bérelt autójával megegyező Citroën Cactus típusú gépjármű csomagtartójába tegyenek be egy bőröndöt, és feküdjön bele a sértetthez hasonló méretekkel rendelkező, azaz körülbelül 160 centi magas hölgy, és nézzük meg, elfér-e egymás mellett a kettő” – mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, aki hozzátette, a védelem még nem kapott visszajelzést arról, hogy mikor és hol fog megvalósulni a szóban forgó bizonyítási kísérlet.

Dr. Farkas Gabriella bírónő még nem nyilatkozott az indítványról, s annak megszervezéséről sem, úgyhogy az időpont még kérdéses, de ahogy a stéges tárgyalás, nyilvánvalóan ez az indítvány is egy helyszíni tárgyalást igényel. Ez pont úgy működik, mint a Fő­városi Törvényszéken tartandó tárgyalás, tehát a szereplőknek (vádlott, vád, védelem stb.) jelen kell lenniük” – tette hozzá a jogász nagybácsi, aki nem véletlenül várja a kísérletet.

Ha ugyanis be­bizonyosodik az állításuk, miszerint kivitelezhetetlen, hogy egy Cactus csomagtartójába bőrönddel együtt beférjen egy női test, és hogy Fannit sosem tette oda a vádlott B. László, csakis a hátsó ülésre és élve, akkor a vádiratban foglaltak – azaz, hogy Novozánszki Fanni holtteste a csomagtartóban volt, ráadásul tíz órán át – kétségessé válnak.

A vádlott az ölében vitte le Fannit a kocsihoz (Fotó: Bors)

Ahogy az autóban talált vérfoltokkal kapcsolatban is újabb kérdések merülhetnek fel, egy részükről ugyanis mai napig nem bizonyított, hogy a lánytól származik, és a szakértők nem zárták ki, hogy igazából a vádlott által vásárolt nyers húsból folyt ki, amit B. László blokkal igazolt.

Eközben a vád sem ül ölbe tett kézzel. Dr. Lichy József a na­pokban a Blikknek arról tett említést, hogy indítványozni akarja speciális régészbúvárok felfogadását a Szalkszentmárton közelében lévő dunai öböl újbóli átvizsgálására. Egy ottani, ko­moly helyismerettel rendelkező úr szerint ugyanis nem kizárt, hogy a holttest a bedobás után nem került a nyílt vízre, és a mai napig ott van.

„Hallottunk az ügyvéd úr tervéről, de a tárgyaláson nem tett ilyen indítványt. Talán meggondolta magát, hogy ez irreális kérelem” – tette hozzá dr. Brodmann.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez az óriásmellű modell zaklatta az angol sztárcsapat focistáit - képek

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

vg.hu

Senkinek sem kell a Rolex – beszakadt a svájci óraexport

ripost.hu

Ha még ettél finomat: Töltött bundás kenyér az új kedvenc

hirtv.hu

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja

origo.hu

Rengeteg ukrán embert mészárolhatnak le az új ukrán taktika miatt

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

magyarnemzet.hu

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

„Minden esése emlékeztet minket arra, hogy fogy az időnk" – Alig merik kivinni az udvarra szülei az izomsorvadásos Ádint

INSIDER

Ezt nem hiszed el: emberi ürülékkel és konyhai szeméttel repül a magyar légitársaság gépe

INSIDER

Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Menczer Tamás: Néhány óra alatt összegyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz