INSIDER

VV Fanni-ügy: belezavarodott vallomásába a gyilkosság vádlottja

A Fanni meggyilkolásával vádolt férfi több különböző történettel állt elő, de még magának is ellentmondott azokban.
  • Szerző: Ripost

Egymásnak ellentmondó vallomásokat tett a nyomozóknak B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával vádolnak. A férfi történetei egyáltalán nem életszerűek, és nemegyszer ellentmondásba keveredett saját magával is – írja a Lokál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az első vallomásában még arról számolt be, hogy Fanni a lakásán fogadta, mivel egy fiatal vállalkozók részére nyújtandó, vissza nem térítendő hitel felvételében kérte a lány segítségét. Fannival a budapesti lakásán találkozott. Az áldozat pedig maga kérte meg, hogy autójával vigye őt el néhány sarokkal arrébb. B. László autójával az Árpád híd pesti hídfőjéhez vitte Fannit, ahol a lányt egy BMW várta. Ott elváltak egymástól, és nem hallott többet felőle.

A következő vallomásban azonban egy újabb sztorival állt elő, amiben azt állította, hogy az előre megbeszélt találkozón nem is Fanni, hanem B. Erika fogadta, akin keresztül felvette a kapcsolatot Fannival. Ebben a vallomásában már azt állította, hogy érkezésekor Fanni eszméletlenül feküdt a kanapén és az orra véres volt. A férfi arról is beszélt, hogy B. Erikától tudta meg, hogy drog hatása miatt van rosszul Fanni, és jobb, ha nem hívnak hozzá mentőt, mert abból baja lehet. Állítása szerint ők ketten Erika és B. László megbeszélték, hogy az eszméletlen lányt átadják egy személynek, akivel indulás előtt telefonon beszélt Erika.

Mint elmondta, a hölgyismerős öltöztette fel a lányt, majd a férfi a karjában kivitte a lifthez, majd a kocsijához, ahol a hátsó ülésre fektette. Ezt követően a férfi az autójával az Árpád híd pesti hídfőjéhez hajtott, ahol állítása szerint az ott várakozó BMW-ből valaki kiszállt, és áttette a BMW-be az eszméletlen lányt.

B. László arra a kérdésre, hogy mit keresett autójában az a kötél, amin megtalálták a lány vérét azt a magyarázatot adta, hogy azt még az Erika nevű ismerőse nyomta a kezébe, mondván azok Fanni személyes holmijai.

A nyomozók cellainformációkból, kamera felvételekből, és bankkártyás vásárlási adatokból feltérképezték B. László mozgását. A rögzített anyagmaradványok származási helye, például talajminták, megegyeztek a cellainformáció adataival, így a holttest felkutatása is ezekre a területekre összpontosult.

Mint kiderült B. László egy utazást tervezett nem sokkal a bűncselekmény utánra, amelyre már a szállást is lefoglalta. A nyomozók tudakolták, miből szerzett több százezer forintot éppen VV Fanni eltűnésének idején, amit a férfi nem volt hajlandó elárulni. A nyomozók nem zárták ki, hogy a férfi a pénzt az áldozatánál találta.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?