INSIDER

Zsidró ugyanúgy vallott szerelmet Dobó Katának és Várkonyi Andinak

Humoros, udvarias, romantikus férfi – így áradozott a kamerák előtt Várkonyi Andrea párjáról, Zsidró Tamásról, s elmesélte, hogy a férfi egy titkos kóddal vallott neki szerelmet. A kínos csak az, hogy a kódot egykor Dobó Katának is gyakran küldte a mesterfodrász.
  • Szerző: Ripost

Bevallani valakinek, hogy szeretjük, nem egyszerű dolog, hasonlóan nehéz, ha az embert tinikorban vagy felnőtt fejjel találja el Ámor nyila. A hagyomány szerint a kezdeményezés inkább az erősebbik nem feladata. Meglett férfiként, házassággal és megannyi szerelemmel a háta mögött Zsidró Ta­más is így gondolja, akinek, úgy tűnik, mindenkinél ugyanaz a bevált taktikája, ha szerelmi vallomásra kerül a sor – írta a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Várkonyi Andi a napokban saját, Life TV-n futó műsorában, a Női titkokban mesélt a mesterfodrásszal való kapcsolatáról. Bevallotta, hogy már épp kezdett elhatalmasodni rajta a félelem, hogy két év egyedüllét után szingliként éli le az életét, amikor szülinapi ajándékként novemberben bekopogtatott hozzá a szerelem. Zsidró Tamás pedig nem sokat tétovázott, villámgyorsan kitárulkozott, és pár találkozó után már érzelmekről vallott a csinos tévésnek.

Képzeld, egyszer csak írt egy üzenetet, hogy „143”, mire én kérdeztem tőle: és az mi? „Google a legjobb barátod”

– válaszolt.

„Kiderült, az amerikai szlengben ez azt jelenti, hogy szeretlek. Az I Love You kódja” – mesélte a kamerák előtt boldogan Várkonyi, akivel vendége, Doszpot Evelin is egyetértett abban, hogy milyen különleges módját találta meg a hajszobrász a vallomásnak.

És bár tényleg kedves és ötletes a gesztus, hogy izgalmasan, kódba vésve vall valaki szerelmet, de lehet, még többet ért volna ez a vallomás, ha Andrea kapja először és utoljára. A Bors munkatársának ugyanis beugrott, hogy erről a „143”-as vallomásról és Zsidró Tamásról korábban már írt cikket.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Szinte napra pontosan két évet kell visszaugranunk az időben, amikor a mesterfodrász még Dobó Katával alkotott egy párt. A sztárfodrász épp kubai búvárexpedíciója miatt két hetet távol volt szíve hölgyétől. A színésznő párja hiányát a nagyvilággal is megosztotta, és közösségi oldalán egy szeretem és egy szívecske kíséretében kitette egy kö­zös képüket, amire a világ másik végéről perceken belül, elsőként reagált Zsidró.

„143” – írta az ak­kor még titkos kódot a színésznőnek a sztárfodrász, Kata pedig nyilván ismerve a számok rejtett üzenetét, meghatódva, szí­vecs­kék­kel jelezte viszonzott szerelmének örömét.

Nagyon messze va­gyunk egymástól, és na­gyon hiányzunk egymásnak

– válaszolta még akkor, két éve la­punknak sejtelmesen Zsidró, amikor az akkor még titkos számról faggattuk.

Az amerikai kódot azonban mára hívhatjuk Zsid­ró-módszernek is, ami­vel, úgy tűnik, a sztárfodrász hamar révbe ér, hiszen már két gyönyörű magyar hí­rességünk szívét is megmelengette vele. De ha jól bevált valami, miért is változtatna rajta az ember? Hiszen, ha vörös, ha szőke, a „143”, úgy tűnik, mindig eléri a várt hatást.

143! De mit jelent?

Az angol I LOVE YOU, miszerint az I az 1 betű, a LOVE az 4 betű, míg a YOU 3 betűből áll.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?