POLITIK

Karácsony Gergely is hazudik, nem csak a Népszava

Tovább folytatja a balliberális propaganda a hazudozást az uniós pénzek elosztásával kapcsolatban.
  • Szerző: ripost

Hétfő reggel a Népszava írta meg azt az álhírt, hogy a következő években nem jutna fejlesztési pénz Budapestre, mert a kormány büntetni akarja Budapestet. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium azonnal cáfolta a nevetséges hazugságot. Az Orbán-kormány ugyanis eddig is mindent megtett azért, hogy támogassa a fővárosi fejlesztéseket, ráadásul még nincs is új uniós költségvetés. Vagyis Budapesttől nem a kormány, hanem Brüsszel vehet el pénzt.

A város üzemeltetése helyett a főpolgármester politikai tisztogatással és a pozíciók osztogatásával van elfoglalva, és minden ügyben a kormánytól követel pénzt. A legújabb hazugság az, hogy a kormány Brüsszelben olyan javaslatot nyújtott be, ami alapján Budapest a következő években nem kapna fejlesztési támogatásokat.

Miután a Népszava lebukott a hazugsággal, Karácsony Gergely próbált a segítségükre sietni. A főpolgármester Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy „az ominózus napon speciel én is Brüsszelben tárgyaltam, a repülőgépen ott ült előttem Palkovics László miniszter” – vagyis a miniszter ne merészeljen tagadni, hiszen ez egyértelmű bizonyíték, más miatt nem is utazhatott Brüsszelbe, csak emiatt.

Csakhogy az „ominózus napon”, december 10-én Brüsszelben a Magyarország elleni hazug vádakra alapozott hetes cikkelyes eljárás zajlott, Palkovics László emiatt utazott Brüsszelbe. Ezt onnan is tudhatná Karácsony, hogy Palkovics László Varga Judit igazságügyi miniszterrel és Kovács Zoltán miniszterelnökségi államtitkárral közösen még sajtótájékoztatót is tartott Brüsszelben.

Karácsony Gergelyt azonban láthatóan a tények továbbra sem érdeklik, csak a hazug balliberális propaganda. De ezúttal is lebukott – írja az Origo.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?