POLITIK

Karácsony Gergely lebukott a buszsávban! Neki mindent szabad?

A főpolgármestert az Origo olvasója videózta le.
  • Szerző: rp

Karácsony Gergely a közlekedési dugók okozta kaotikus helyzeten viszonylag könnyedén túl teszi magát, autója ugyanis a buszsávot használja – írja az origo.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A portál egyik olvasója levideózta, amint a főpolgármester a délelőtti órákban szegi meg a szabályt a fővárosi közlekedésben.

Karácsony Gergely


Fotó: MTI

Az olvasó a kora délelőtti órákban az Erzsébet hídon hajtott motorjával, amikor legnagyobb meglepetésére Karácsony Gergely hivatali autóját pillantotta meg. A szerkesztőséghez eljuttatott – fedélzeti kamera által rögzített – videón jól látható, ahogy a főpolgármestert szállító (a sajtóban már többször bemutatott) autó folyamatosan a buszsávban közlekedik, miközben a munkába igyekvő autósok a hídon ácsorognak.

Karácsony Gergely tehát túl azon, hogy intézkedéseivel a fővárosban közlekedési káoszt idézett elő, a jelek szerint még a KRESZ előírásainak betartására sem hajlandó, és a buszsávban rövidíti meg az amúgy elviselhetetlenül hosszú menetidőt. Így könnyű!

Idén nyár elején Karácsony tovább rontott a helyzeten azzal, hogy több nagyobb fővárosi beruházást egyszerre kezdtek meg. Ekkor indult a Lánchíd sokáig halogatott felújítása, de komoly lezárásokra került sor a Blaha Lujza tér, valamint a pesti rakpart miatt is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?