POLITIK

Karácsony Gergely nem tudja, mit csinálna jobban Orbán Viktornál

Karácsony Gergely válaszadás nélkül ment tovább, amikor azt kérdezték tőle: mit csinálna jobban Orbán Viktornál. Az angolul feltett kérdés megválaszolása helyett beszállt autójába.
  • Szerző:

Karácsony Gergely megint nem válaszolt a neki angolul feltett kérdésekre, melyekben Csapó Harold Gábor többek között azt firtatta, hogy vajon mit tudna jobban csinálni Orbán Viktornál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

A főpolgármester újfent válaszadás nélkül szállt be a sofőr által vezetett járműbe, miután Karácsony Gergely vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Karácsony Gergelyt korábban Szijjártó Péter segítette ki egy találkozón, amikor egy dél-koreai diplomata szeretett volna csevegni Budapest főpolgármesterével. Karácsony Gergely Bohár Dániel angolul feltett kérdéseire sem volt hajlandó válaszolni.

 

Karácsony Gergely a Magyar Nemzet kérdésére vasárnap erősítette meg, hogy korábbi, középfokú nyelvvizsgával kapcsolatos sejtetésével szemben mindössze az ELTE Bölcsészettudományi Kar – azóta már megszűnt – idegen nyelvi lektorátusán kapott igazolást arról, hogy angol nyelven beszél, de továbbiakat nem árult el a kérdéses igazolással kapcsolatban, és nem állította már azt sem, hogy doktori fokozata lenne.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?