POLITIK

Kocsis Máté: Egy pancser jelentkezik főpolgármesternek

A Fidesz frakcióvezetője szerint a kispesti szocialista politikusok hétköznapjairól kiszivárgott felvételek ugyanazt a korrupciós gyakorlatot leplezik le, mint ami Zuglóban is megvalósult Karácsony Gergely polgármestersége alatt.
  • Szerző: Ripost

Kocsis Máté a Magyar Hírlapnak elmondta: hajmeresztő, ami a kispesti ügyben elhangzik, de Karácsony Gergely viszonyulása az elhangzottakhoz még inkább az.

Nyilvánvaló, hogy kik szerepelnek a felvételeken és mit mondanak: kispesti baloldali politikusok, Gajda Péter polgármester közvetlen munkatársai és az ellenzék jelöltjei. Erre azt mondani, hogy nem ismerik fel a képeken szereplő embereket, egészen ordenáré hozzáállás.

Ha Karácsony Gergely főpolgármester lenne, és kirobbanna egy ilyen botrány a fővárosban, akkor is így viselkedne. Ez ment Zuglóban is, mert ott is képtelen volt rendet tartani, a lopós baloldaliak azt csináltak, amit csak akartak. Gyávaság és alkalmatlanság ez – mondta.

A politikus szerint Karácsony Gergely nap mint nap bebizonyítja alkalmatlanságát, polgármesterségének hibalistája elképesztően hosszú, többek között a romos költségvetésről, parkolási botrányról, másfél milliárdnyi kifizetetlen számláról, adósságrendezési eljárásról és igénytelen közterületi munkákról lehet beszélni az ő esetében.

Egy pancser jelentkezik főpolgármesternek a következő öt évre, aki inkább maga sem beszél az elmúlt öt évéről.

Kocsis Máté elmondta: Karácsony polgármesterségét főként arra használta, hogy országos politikai karrierjét építgesse.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?