KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: élet és halál között lebeg az 1 éves kislány

A rendőr szeme láttára mártotta a kést kisbabájába egy kegyetlen nő. Súlyos állapotban szállították kórházba a kisgyermeket.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan dolgot tett egyéves kislányával egy fiatal nő Észak-Karolinában. Az egyik szomszéd hétfőn este kért segítséget a rendőrségtől, miután hangos vitatkozásra figyelt fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Taylor Streeti lakás csak úgy zengett a 21 éves Cierra Dyer kiabálásától. A nő az anyjával vitatkozott kislánya felügyeleti jogáról.

meghalt a csecsemő

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Éppen abban a pillanatban, hogy a járőrök beléptek a lakás ajtaján Cierra kést ragadott és többször is kisbabájába mártotta. Azonban megpillantva a hatóság embereit azonnal eldobta a fegyvert a szörnyeteg nő. Cierra Dyert kezén pillanatokon belül kattant a bilincs.

Dyer már aktívan szurkálta a gyereket, amikor a rendőr besétált és szembesíteni akarta tettével. A nő ekkor dobta el a kést” – közölte a greenville-i rendőrség.

Az elsődleges információk szerint az 1 éves kislányt súlyos állapotban szállították kórházba. Az orvosok legjobb tudásuk szerint kezdték meg a kezelését és várhatóan maradéktalanul fel fog épülni.

Dyer ellen gyermekbántalmazás és gyilkossági kísérlet miatt emeltek vádat. A Pitt megyei börtönben 1,5 millió dolláros óvadék ellenében rács mögött marad – írja a Crime Online.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?